Aleksi Dahlman

Moi!

Olen Aleksi ja aloitin toiminnan BounCen harrastetoiminnan ohjaajavastaavana syksyllä 2018. Työtehtäviini kuuluvat harrasteryhmien ohjaaminen, harrasteryhmien ohjaajien lähiesimiehenä toimiminen sekä seuran hallinnolliset tehtävät.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK), koulutuksen suoritin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen toimipisteellä, josta valmistuin keväällä 2018. Lisäksi olen suorittanut Suomen Voimisteluliiton 1. tason ohjaajakoulutuksen. Olen käynyt myös muita koulutuksia kuten liikuntaleikkikouluohjaajan koulutuksen, fyysisen valmennuksen koulutuksen sekä Suomen Judoliiton 1. tason ohjaajakoulutuksen.

Olen aloittanut trampoliinivoimistelun ohjaamisen BounCessa vuoden 2017 alussa. Omaa lajitaustaa trampoliinivoimistelusta minulla ei ole, omana lajinani on ollut judo. Ennen trampoliinivoimistelun ohjaamisen aloittamista toimin usean vuoden ajan judoseurassa valmentajana valmentaen lapsia ja aikuisia, niin kisaajia kuin harrastajia. Lisäksi minulla on kokemusta myös muiden liikuntaryhmien ohjaamisesta 4-vuotiaista senioreihin ja erityisryhmiin. Koulutukseni ja lajitaustani ansiosta koen osaavani ohjata monipuolisia ja mielekkäitä harjoituksia, joissa korostuu suunnitelmallisuus, hauskuus ja harrastajien iän huomiointi. Pidän erityisesti oman kehon painolla tehtävistä harjoitteista sekä erilaisista peleistä ja leikeistä.

Mielestäni hyvä ohjaaja on yksilöllisiä tarpeita tukeva motivoiva kasvattaja, joka osaa luoda edellytykset voimistelijan itsensä kehittämiselle. Tavoitteenani on, että jokainen voimistelija viihtyisi harjoituksissa, saisi onnistumisen elämyksiä sekä oppisi uusia temppuja turvallisesti.

Jos jokin asia askarruttaa niin minuun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai nykäisemällä hihasta harjoituksissa.

Tervetuloa mukaan BounCen toimintaan!

P. 045 888 7338

S-posti: aleksi@bounce-espoo.fi