Alle kouluikäiset

MINININJAT (3-6 -vuotiaille)

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä.  Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista. Minininjoista lapsi voi jatkaa liikuntaharrastustaan meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.

Keväälle 2021 on avattu uusia minininja-ryhmiä!

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja harjoitusmaksut täältä.
Ilmoittautumaan pääset täältä!

 

MINIBOUNCE (1-4 -vuotias ja aikuinen)
Koronarajoitukset jatkuvat aikuisten harrastustoiminnan osalta ja koskevat myös toimintaa, joissa on mukana lasten vanhempia. Näin ollenkun Minbouncen kauden aloitusta joudutaan siirtämään myöhemmäksi. Ilmoitamme ja avaamme ilmoittautumisen, kun rajoitukset sen sallivat.

Minibounce-ryhmässä on luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. Aloita jokainen keskiviikko iloisesti liikkuen! Jokaisella kerralla ohjaaja ohjaa lyhyen yhteisen alkuleikin eri teeman mukaan klo 10.

Minibounce ryhmässä liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua, ideoita ja vinkkejä liikkumiseen aina tarvittaessa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

Minibouncessa peuhataan keskiviikko aamupäivisin klo 9.45-11. Saapua ja lähteä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Huomoittehan, että alkuleikki alkaa aina klo 10 ja kestää noin 5-15 min. Osallistuminen alkuleikkiin on vapaaehtoista. Hallilla voi syödä omia eväitä. Pienemmän sisaruksen (alle 1v.) voi ottaa maksutta mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

Minibounce kauden aloitus ilmoitetaan myöhemmin.

Katso Minibouncen harjoitusmaksut täältä ja ilmoittautumaan mukaan pääset tästä!

Lisätietoja riikka@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.

Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi / osallistuvat lapset. Aikuista ei ilmoiteta. Ryhmään mahtuu 16 lasta. Ryhmä toteutetaan jos mukaan saadaan 12 lasta. Osoite Kutojantie 12, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa Bounce-opasteita.

Lisäksi järjestämme muutaman kerran vuodessa yksittäisiä temppuaamuja, joihin osallistutaan kertamaksulla.
Lisätiedot temppuaamuista löydät täältä!