Lasten ja nuorten kurssit

Kevät ja kesä 2021

Bounce järjestää cheerleading- ja trampoliinikursseja keväällä ja kesällä 2021! Kaikkiin kursseihimme kuuluu viisi harjoituskertaa. Mukaan ovat tervetulleita niin Bouncen harrastajat kuin kaikki trampoliinivoimistelusta tai cheerleadingista kiinnostuneet lapset ja nuoret! Lue lisää myös lasten kokopäiväisistä kesän liikunta- ja cheerleading-leireistä!

TRAMPOLIINIKURSSIT

Tramppa 1 (7-12 v.): harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin 7.-21.6. klo 17.00-18.00 TÄYNNÄ

Tramppa 2 (12-16 v.): harjoitukset tiistaisin ja torstaisin 8.-22.6. klo 17.00-18.30

CHEERLEADING-KURSSIT

Cheerleading 1 (7-12 v.): harjoitukset tiistaisin 4.5.-1.6. klo 16.30-18.00 OHI

Cheerleading 2 (7-12 v.): harjoitukset maanantaisin ja torstaisin 10.6 -24.6. klo 17.00-18.30 (huom. aloitus torstaina!)

Cheerleading 3 (n. 13-18 v.): harjoitukset maanantaisin ja torstaisin 10.6.-24.6. klo 18.30-20.00 (huom. aloitus torstaina!)

PAIKKA 

Kurssi pidetään Bouncen hallissa aivan Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12.

HINTA

5 x 1,5 h kurssin hinta: 70€
5 x 1h kurssin hinta: 60€

Saman osallistujan toisesta ja sitä seuraavista kurssi-ilmoittautumisista saa seuraavan alennuksen: 5€ alennus normaalihintaisesta 5x1h kestävästä kurssista ja 10€ alennus normaalihintaisesta 5x 1,5h kestävästä kurssista! Mikäli osallistuja ei ole Bouncen jäsen, veloitetaan kurssimaksun lisäksi myös jäsenmaksu (30€), jolla harrastaja saa itselleen vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2021 ja se veloitetaan ainoastaan kerran vuoden aikana.

YLEISTÄ

Kurssit ovat hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sitoutumatta pitkäksi ajaksi. Kurssien jälkeen on mahdollista jatkaa harrastusta Bouncen eri harrasteryhmissä.

Cheerleadingkurssilla tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan cheerleadingin perusteita (akroa, stunttien alkeita ja muita cheerleadingin eri osa-alueita). Kevään ja kesän kurssien jälkeen harrastusta on mahdollista jatkaa syksyllä alkavissa joukkueissa. Cheerleadingkurssille ovat tervetulleita Bouncen harrastajat sekä kaikki cheerleadingista kiinnostuneet!

Trampoliinikursseilla harjoitellaan trampoliinivoimistelua kivalla fiiliksellä ja edeten oman taitotason mukaan. Kursseille ovat tervetulleita Bouncen harrastajat sekä kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Kurssilla opetellaan perusliikkeitä turvallisesti oikeilla tekniikoilla. Pidempään harrastaneille kurssit ovat loistava mahdollisuus hioa uusia taitoja kuntoon.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään ja kesän kursseille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä.

HUOMIOITAVAA

Kurssin toteutuminen: Kurssit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 6 osallistujaa / kurssi. Jos kurssi joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Kurssikirje: Jokainen kurssilainen saa ennen kurssin alkua sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa kurssiin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös kurssikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia kurssien sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen harrastamiseen. 

Paikan peruuttaminen: Kurssin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Petriinalle (petriina@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään kurssille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

  • Kurssin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen kurssin alkua.
  • Kurssien peruutuksesta alle viikkoa ennen kurssin alkua veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Kurssi voidaan peruttaa alle viikkoa ennen kurssin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
  • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken kurssin, hyvitetään jäljellä olevien kurssikertojen maksu lääkärintodistusta vastaan.
  • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua kurssille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
  • Mikäli kurssi joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut kurssimaksut. Kurssin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

Lisätietoja: petriina@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320