Aleksi Dahlman

Moikka!

Olen Aleksi ja toimin BounCessa harrastekoordinaattorina. Työtehtäviini kuuluvat harrasteryhmien ohjaaminen, harrasteryhmien ohjaajien lähiesimiehenä toimiminen sekä seuran hallinnolliset tehtävät.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK), koulutuksen suoritin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen toimipisteellä, josta valmistuin keväällä 2018. Lisäksi olen suorittanut Suomen Voimisteluliiton 1. tason ohjaajakoulutuksen. Olen suorittanut myös muita opintoja ja koulutuksia kuten kasvatustieteen perusopinnot ja liikuntaleikkikouluohjaajan koulutuksen.

Olen aloittanut trampoliinivoimistelun ohjaamisen BounCessa vuoden 2017 alussa. Omaa lajitaustaa trampoliinivoimistelusta minulla ei ole. Omana lajinani on ollut judo. Ennen trampoliinivoimistelun ohjaamisen aloittamista toimin usean vuoden ajan judoseurassa valmentajana valmentaen lapsia ja aikuisia, niin kisaajia kuin harrastajia. Lisäksi minulla on kokemusta myös muiden liikuntaryhmien ohjaamisesta 4-vuotiaista senioreihin ja erityisryhmiin. Koulutukseni ja aiemman kokemukseni ansiosta osaan ohjata monipuolisia ja mielekkäitä harjoituksia, joissa korostuu suunnitelmallisuus, hauskuus ja harrastajien iän huomiointi. Pidän erityisesti omalla kehonpainolla tehtävistä harjoitteista sekä erilaisista peleistä ja leikeistä.

Mielestäni hyvä ohjaaja on yksilöllisiä tarpeita tukeva motivoiva kasvattaja, joka osaa luoda edellytykset voimistelijan itsensä kehittämiselle. Tavoitteenani on, että jokainen voimistelija viihtyisi harjoituksissa, saisi onnistumisen elämyksiä sekä oppisi uusia taitoja turvallisesti.

Jos jokin asia askarruttaa niin minuun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai nykäisemällä hihasta harjoituksissa.

 

Tervetuloa mukaan BounCen toimintaan!

 

P. 045 888 7338

S-posti: aleksi@bounce-espoo.fi