Merja Tuovinen

Hei,

olen Merja – liikuntaneuvoja ja varhaiskasvatuksen opettaja samassa paketissa. Suoritin luonto- ja terveysliikuntaan painottuvan liikunta-alan perustutkinnon Lapin urheiluopistossa vuosina 2008–2011. Tämän jälkeen työskentelin pari vuotta BounCen harrastevastaavana ja -ohjaajana. Jatkaessani opintojani siirryin vuodesta 2013 lähtien seuramme hallitukseen sekä tuomaroimaan trampoliinivoimistelukilpailuja. Valmistuin Helsingin yliopistosta kasvatustieteiden kandidaatiksi, jonka jälkeen olen opettanut noin viiden vuoden ajan alle kouluikäisiä lapsia päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua. Olen ollut seuran toiminnassa mukana nyt kymmenen vuotta erilaisissa toimijarooleissa. On ilo olla osana innovatiivista ja yhteisöllistä BounCea, jonka arvot heijastuvat vahvasti käytännön tasolle. Seuratyön lisäksi harrastan ilma-akrobatiaa perhe-elämäni ohessa.

Olen käynyt trampoliinivoimistelun tason 1 ja 2 tuomarikoulutukset, joten voin tuomaroida kaikkia luokkia kansallisissa kilpailuissa. Olen tarkkasilmäinen voimisteluliikkeiden yksityiskohtien ja ”puhtaiden” suoritustekniikoiden osalta niin tuomarina kuin myös ohjaajana toimiessani. Ohjaus- ja opetustyössä pidän tärkeänä monipuolisen, laadukkaan ja tavoitteellisen toiminnan tarjoamista sekä positiivisen pedagogiikan hyödyntämistä oppimisprosesseissa. Erityisosaamiseni painottuu alle kouluikäisten lasten kehityksen, kasvatuksen ja oppimisen alueille. Opiskelen myös tällä hetkellä kasvatustieteiden maisteriksi, jossa suuntaudun opetus- ja kasvatusalan johtamiseen. Teoreettista johtamisosaamistani pääsen soveltamaan myös seuran hyödyksi lähitulevaisuudessa.

Syksystä 2021 lähtien työskentelen BounCella osa-aikaisesti kehittämis- ja toimistotehtävien sekä päiväkoti- ja kouluryhmien ohjaustoiminnan parissa. Näihin liittyvissä asioissa ja muissa mahdollisissa yhteistyökuvioissa otathan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen merja@bounce-espoo.fi.