Perhevuorot

PERHEBOUNCING

Perhebouncing on vapaa tramppavuoro perheelle tai kaveriporukalle. Varaa perheellesi tai ystäväporukalle oikea kilpatrampoliini käyttöön tunniksi ja vietä kiva liikuntahetki yhdessä perheen tai ystävien kanssa! Varattavissa on neljä trampoliinia eli mukaan mahtuu neljä porukkaa. Paikalla on ohjaaja, joka valvoo sääntöjen noudattamista ja harjoittelun turvallisuutta. Varsinaista opetusta ei järjestetä. Kevään perhebouncing -vuorot ilmoitetaan myöhemmin. Jokainen vuoro varataan erikseen.

Perhebouncing-vuoro maksaa 40€ / trampoliini / perhe tai kaveriporukka. Yksi perheenjäsen rekisteröityy BounCen jäsenrekisteriin ja ilmoittautuu ryhmään ”Perhebouncing – trampoliinin varaus perheelle”. Yhden henkilön ilmoittautuminen kattaa trampoliinin varauksen tunniksi hänen porukalleen.

Osallistujamäärän perhe saa päättää itse, mutta kannattaa huomioida kullekin osallistujalle tunnissa jäävä hyppyaika (käytössä yksi trampoliini per porukka, jolloin esimerkiksi 6 hlön porukalle jää tunnissa hyppyaikaa 10min/hlö).

Tunti toteutuu jos vähintään 2 perhettä/porukkaa ilmoittautuu mukaan. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan perjantai iltapäivällä sähköpostitse. Tunnin peruuntuessa maksu palautetaan tai maksetun tunnin voi siirtää seuraavaan perhebouncing ajankohtaan.

Paikan peruuttaminen:

Oman varauksen peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen riikka@bounce-espoo.fi Laskun maksamatta jättäminen tai vuorolta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään vuorolle, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille perheille.

  • Varauksen peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7vrk) ennen vuoroa.
  • Varauksen peruutuksesta alle viikko ennen vuoroa veloitamme maksun kokonaisuudessaan.
  • Vuoro voidaan peruuttaa alle viikko ennen vuoroa kuluttomasti vain äkillisissä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Vastuu: 

Kullakin trampan varanneella perheellä tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa perheen toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata Perhebouncingissa mahdollisesti sattuvia tapaturmia. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla Perhebouncingin aikana. Jokaisen perheen tulee allekirjoittaa ”Perhebouncing – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!  

KOKO PERHE POMPPII

Koko perheelle yhteinen harrastus löytyy myös Koko perhe pomppii -ryhmästä. Lue lisää!