Haluatko testata uutta lajia? Onko kevään harrastus vielä etsinnässä? Oletko aina halunnut kokeilla trampalla pomppimista tai cheerleading-stuntteja? Löytyykö kotoasi innokas MiniNinja?

Bounce järjestää tammikuun alussa ilmaisia cheerleadingin, trampoliinivoimistelun ja pienten lasten temppukerhojen kokeilukertoja! Lajikokeilut järjestetään Bouncen hallilla osoitteessa Kutojantie 12, 02630 Espoo. Huom! MiniLiikkarin, MiniBouncen ja aikuisten kokeilut on valitettavasti jouduttu perumaan, koska Avin määräysten mukaan lasten vanhemmat eivät voi olla mukana harjoituksissa. Edellä mainittujen ryhmien harjoitukset alkavat kuitenkin myöhemmin keväällä heti rajoitusten salliessa.

Alle kouluikästen temppukerhojen kokeilukerrat

Maanantai 10.1.

klo 16.45–17.30 MiniLiikkari (2–4 v.) KOKEILU PERUTTU KORONARAJOITUSTEN TAKIA
klo 17.30–18.15 MiniBounce (1–4 v.) KOKEILU PERUTTU KORONARAJOITUSTEN TAKIA

Perjantai 14.1.

klo 16.45–17.30 MiniNinjat (3–4 v.)
klo 17.30–18.15 MiniNinjat (5–6 v.)

MiniLiikkari (2-4 -vuotias ja aikuinen)

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa, jossa aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä kokemaan liikunnan riemua. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa ja päättyy yhteiseen loppurentoutukseen.

MiniBounce (1-4 -vuotias ja aikuinen)

MiniBounce ryhmässä on luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeily, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. MiniBounce tunnilla liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua, ideoita ja vinkkejä liikkumiseen aina tarvittaessa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

MiniNinjat

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä. Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista.

Cheerleadingin kokeilukerrat

Keskiviikkona 12.1.

klo 17.00–18.30 minit (7–12 v.)
klo 18.30–20.00 junnut (13–18 v.)

Cheerleadingin kokeilukerralla pääset mukaan tyypillisiin cheerleading-harjoituksiin, jossa treenataan akrobatiaa, stuntteja eli nostoja sekä muita cheerleadingille tyypillisiä harjoitteita. Tuntiin kuuluu myös ohjattu alkulämmittely ja loppuverryttely.

Mukaan cheerleadingin kokeilukerralle tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon. Lisäksi mukaan voi halutessaan ottaa sisäpelikengät.

Trampoliinivoimistelun kokeilukerrat

Maanantai 10.1.

klo 17–18 (6–9 v.)
klo 18–19 (9–12 v.)

Keskiviikko 12.1.

klo 17–18 (9–12 v.)
klo 18–19 (12–16 v.)
klo 19–20.30 (aikuiset) KOKEILU PERUTTU KORONARAJOITUSTEN TAKIA

Jokaiseen trampoliinikokeiluun otetaan 6 osallistujaa. Mukaan trampoliinivoimistelun kokeilukerralle tarvitset joustavat vaatteet, sukat ja juomapullon.

Bouncen kokeilukerrat

Kokeilukerroille tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse. Ohjeet löydät alta.

Kokeilutunnit ovat loistava tapa tutustua Bouncen toimintaan, valmentajiin ja lajeihin! Trampan tunti- ja lajikuvauksen löydät täältäTästä pääset tutustumaan cheerleading-lajikuvaukseen. Alle kouluikäisten toiminnasta löydät lisätietoja täältä.

Kokeilukerrat on suunnattu kaikille Bouncen toiminnasta kiinnostuneille. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki, eikä sinulla tarvitse olla lajitaustaa tai kokemusta urheiluharrastuksesta.

Toimintaan mukaan vain terveenä. Kokeilutunnille osallistuva henkilö ei ole vakuutettu Bouncen puolesta. Muutokset ovat mahdollisia.

Ilmoittautuminen

Kaikille kokeilukerroille tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse osoitteeseen merja@bounce-espoo.fi. Laita viestiin nimesi + mille kokeilukerralle olet tulossa + huoltajan puhelinnumero. Saat takaisin vahvistuksen ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen maanantain kokeiluihin 9.1. mennessä, keskiviikon kokeiluihin 10.1. mennessä ja perjantain kokeiluihin 12.1. mennessä.

Mikäli sinulla on esim. liikuntarajoite tai muita erityistarpeita otathan yhteyttä ennen ilmoittautumista, niin varmistetaan yhdessä, soveltuuko toiminta sinulle.

Mikäli haluat lisätietoja kokeiluista tai perua/muuttaa osallistumistasi kokeilukerralle, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen merja@bounce-espoo.fi, jotta voimme tarjota paikkaa mahdollisesti jonossa varasijoilla oleville.