Taru Hirvensalo

Moikka,

Olen Taru, 21 v. ohjaaja BounCelta! Aloitin trampoliinivoimistelun harrasteryhmien ohjaamisen vuonna 2014 oman treenaamiseni ohella. Harrastin ja kilpailin lajin parissa useita vuosia. Siitä siirryin pian myös mukaan tuomaritoimintaan ja tuomaroin lähes kaikissa kansallisissa kilpailuissa vuosina 2015-2018. Tänäkin päivänä minut löytää usein tuomaripöydän takaa.

Oman kisaamiseni loputtua valmensin pääsääntöisesti esikilpa- ja kilparyhmiä. Harrasteryhmiä olen ohjannut kaikilla ikä- ja taitotasoilla. Lisäksi olen toiminut mukana leiritoiminnassa sekä vetänyt eri lajien edustajille trampoliinivoimistelua oheisharjoitteluna.

Tällä hetkellä vedän BounCella vakiotunteinani Mininijat tramppa- ja jumppakerhoa lauantai-aamuisin sekä perhebouncingia. Niinpä tällä hetkellä fokukseni on alle kouluikäisten monipuolisen temppuilun ja jumppaamisen parissa. Lisäksi minut voi löytää sijaistamassa muita ohjaajia ja ohjaamassa kurssiluontoisempia harjoituksia.

Olen käynyt Voimisteluliiton jumppakoulu- koulutukset, tason 1 valmentajakoulutuksen, siihen kuuluvat fyysisen valmennuksen koulutuksen sekä valmennuksen suunnittelun- ja seurannan koulutukset. Tämän lisäksi suoritin Suomen Voimisteluliiton ja Kisakallion urheiluopiston yhteistyössä toteuttaman tason 2 valmentajakoulutuksen. Minulta löytyy myös 2- tason tuomarikortti. Tällä hetkellä työskentelen kokopäiväisesti varhaiskasvatuksen lastenhoitajana ja harrastan itse Crossfittia sekä painonnostoa.

Minulle ohjaamisessa innostavinta on jokaisen ohjattavan yksilöllinen kehitys ja sopivien kokonaisuuksien rakentaminen siihen tähtäävästi. Trampoliinivoimistelussa parasta onkin se, että siinä jokainen voi oppia, oivaltaa ja onnistua. Ohjaajana minulla on mahdollisuus olla tukemassa harjoittelua, kehitellä harrastajalle taidon oppimista edellyttäviä välivaiheita, ohjeita ja oheisharjoitteita ikä- ja taitotasoisesti, leikki-ikäisestä aikuiseen :). Ohjaajana minulle on erityisen tärkeää se, että treeneissä on kannustava ja positiivinen ilmapiiri, sillä liikunnan tulee olla hauskaa.

Nähdään hallilla!

p. 0445609585
taru.hirvensalo@gmail.com