Väinö Lallukka

Hei! Olen Väinö ja olen ollut osa BounCen ohjaajakaartia vuoden 2018 alusta saakka. Oma taustani tulee parkourin ja freerunningin puolelta, jota on neljä vuotta tullut harrastettua. Varsinaista trampoliinivoimistelutaustaa minulla ei ole, mutta trampoliinilla hyppiminen ja muu temppuilu on ollut aina lähellä sydäntä ja erilaiset voltit ovat omia suosikkejani.

Ohjaajataustaa ja kokemusta löytyy puolitoista vuotta parkourohjaajana toimimisesta entisellä asuinpaikkakunnallani. BounCessa aloitin keväällä 2018 sijaistaen ja avustaen, kesällä toimin leiriohjaajana ja syksystä 2018 alkaen vastuullani on ollut omia ryhmiä.

Olen käynyt Voimisteluohjaajan startin ja Voimistelukoulu-koulutuksen ja parkour/freerunning-koulutuksia ohjaamisesta ja liikkeiden opetuksesta. Syksyn 2018 aikana suoritin lajitaito 1 -koulutuksen, fyysisen valmennuksen perusteet ja tuomari 1 -koulutuksen.

Ohjaajana pyrin antamaan uusia ideoita ja inspiraatioita harrastajille, ja myös muille ohjaajille. Harjoituksissa tärkeää on omasta mielestäni hauska ja tehokas oppiminen. Rohkaisen kaikkia opettelemaan uusia taitoja ja rakastan erilaisten haasteiden keksimistä ja antamista harjoittelijoille ja olen mielelläni itsekin toiminnassa mukana.

Väinö p. 045 1367361