Alle kouluikäiset

MINININJAT 3-6 -vuotiaat

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä.  Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista. MiniNinjoista lapsi voi jatkaa liikuntaharrastustaan meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 7-vuotiaasta alkaen.

Katso minininjojen aikataulut ryhmäkalenterista ja harjoitusmaksut täältä.
Ilmoittautumaan pääset täältä!

MINILIIKKARI KURSSI 2-4 -vuotias & aikuinen
Syksyn 2022 tulevat kurssit:
Maanantaisin 3.10. – 21.11.2022 (7x kurssi) TÄYNNÄ
Lauantaisin 15.10. – 3.12.2022 (7x kurssi)

MiniLiikkari kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten hyppimistä, pomppimista, heittämistä, kierimistä ja tasapainotaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjoitusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallinnäyttäjänä omalle lapselle. Lisäksi kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tällä kurssilla sekä lapset että aikuisten pääsevät liikkumaan ja kokemaan liikunnan iloa yhdessä! MiniLiikkari kurssille ovat tervetulleita kaikki 2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa. 

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa. Tunti päättyy yhteiseen loppurentoutukseen. 

Mukaan kurssille tarvitsee liikuntavarusteet sekä leikkimieltä!
MiniLiikkarin kurssimaksu löydät täältä. Ilmoittautumaan kurssille pääset tästä.
Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi. Aikuista ei ilmoiteta. Kurssi toteutetaan jos mukaan saadaan 6 lasta. 

MINIBOUNCE KURSSI 1-4 -vuotias & aikuinen – vapaamuotoinen temppuilutuokio
Syksyn 2022 Minibounce kurssit:
18.8. – 28.9. (7x kurssi)
5.10. – 23.11. ( 7x kurssi)

MiniBounce-ryhmässä on luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. Aloita keskiviikko iloisesti liikkuen! Jokaisella kerralla ohjaaja ohjaa lyhyen yhteisen alkuleikin eri teeman mukaan klo 10.

MiniBounce kurssilla liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua, ideoita ja vinkkejä liikkumiseen aina tarvittaessa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

MiniBouncessa peuhataan keskiviikko aamupäivisin klo 9.45-11. Saapua ja lähteä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Huomoittehan, että alkuleikki alkaa aina klo 10 ja kestää noin 5-15 min. Osallistuminen alkuleikkiin on vapaaehtoista. Hallilla voi syödä omia eväitä. Pienemmän sisaruksen (alle 1v.) voi ottaa maksutta mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa.

Katso MiniBouncen harjoitusmaksut täältä ja ilmoittautumaan mukaan pääset tästä!

Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi / osallistuvat lapset. Aikuista ei ilmoiteta. Ryhmä toteutetaan jos mukaan saadaan 8 lasta.
Osoite Kutojantie 12, Kilo. Sisäänkäynti sisäpihalta, seuraa Bounce-opasteita.

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta riikka@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.