Alle kouluikäiset

MINININJAT 4-6 -vuotiaat

MiniNinjojen temppu- ja tramppakerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelu- ja perusliikuntataitoja hauskojen teemojen ja temppuratojen avulla. Tavoitteena on harjoitella kierimistä, kiipeämistä, tasapainoilua sekä kuperkeikkoja. Lisäksi opetellaan trampoliinivoimisteluun valmistavia taitoja minitrampoliinilla ja kokeillaan isolla kilpatrampoliinilla hyppimistä.  Lapset ovat harjoituksissa ilman omaa aikuista. MiniNinjoista lapsi voi jatkaa liikuntaharrastustaan meillä Bouncessa joko trampoliinivoimistelun harrasteryhmissä tai cheerleading-joukkueessa, joihin on mahdollista ilmoittautua noin 6-7-vuotiaasta alkaen.

Minininjojen aikataulut löytyvät ryhmäkalenterista ja harjoitusmaksut täältä.
Ilmoittautumaan pääset täältä!

MINILIIKKARI KURSSI 2-4 -vuotias & aikuinen
Kevään 2023 kurssit:

Maanantaisin klo 17.15-18.00 (7x kurssi) 16.1.- 6.3.2023
Lauantaisin klo 9.15-10.00 (7x kurssi) 14.1. – 4.3.2023

MiniLiikkari kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, kuten hyppimistä, pomppimista, heittämistä, kierimistä ja tasapainotaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjoitusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallinnäyttäjänä omalle lapselle. Lisäksi kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Tällä kurssilla sekä lapset että aikuisten pääsevät liikkumaan ja kokemaan liikunnan iloa yhdessä! MiniLiikkari kurssille ovat tervetulleita kaikki 2-4 -vuotiaat oman aikuisen kanssa. 

Tunti on ohjattu ja kestoltaan 45min. Tunti koostuu leikkimielisestä alkuverryttelystä, jonka jälkeen on teeman mukaista ohjattua toimintaa. Tunnin loppupuolella on hetki vapaata temppuilua oman aikuisen kanssa. Tunti päättyy yhteiseen loppurentoutukseen. 

Mukaan kurssille tarvitsee liikuntavarusteet, sukat tai tossut, juomapullon sekä leikkimieltä!
MiniLiikkarin kurssimaksun löydät täältä. Ilmoittautumaan kurssille pääset tästä.
Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi. Aikuista ei ilmoiteta. Kurssi toteutetaan jos mukaan saadaan 6 lasta. 

Lisätietoja alle kouluikäisten toiminnasta riikka@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.