Päiväkoti- ja kouluryhmät

JUMPPI- RYHMÄT (7.-9. lk & lukiolaiset)

kevätkausi 2022 vko 2-20 Huom. hiihtolomaviikolla (vko 8) ei ole toimintaa.
Torstaisin klo: 16-17

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia Jumppi- ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. Ryhmät ovat 7.-9. -luokkalaisille ja lukiolaisille (13-18v.) suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille nuorille, aloittelijoista edistyneempiin. Jumppi- ryhmät ovat uusi tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa, jotta nuoret voivat jatkaa liikunnan harrastamista esimerkiksi oman aiemman lajinsa lopettamisen jälkeen.

JUMPPI- ryhmään ilmoittaudutaan erikseen jokaiselle kerralle aikaisintaan edellisen pidetyn kerran jälkeen ja viimeistään 24h ennen ryhmän alkua tekstiviestitse numeroon: 045 314 0847. Laita viestiin nimesi + mihin ryhmään olet tulossa + vanhemman puhelinnumero. Saat tekstiviestillä vahvistuksen ilmoittautumisesta. Harjoitukset järjestetään Kutojantien liikuntahallilla osoitteessa Kutojantie 12, Espoo.

Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847

WAU-RYHMÄT (1.-3. lk & 4.-6. lk)

Kevätkausi 2022 vko 2-20. Huom. hiihtolomaviikolla (vko 8) ei ole toimintaa.

Keskiviikkoisin klo: 15-16 (1.-3. lk) ja klo: 16-17 (4.- 6. lk)

Torstaisin klo: 15-16 (1.-3. lk) ja klo: 16-17 (4.- 6. lk)

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia WAU-ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. WAU- ryhmät on 1.-6. -luokkalaisille suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille lapsille, aloittelijoista edistyneempiin. WAU on uusi tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa alakoululaisille lapsille. Ryhmissä harjoitellaan trampoliinivoimistelua osallistujien taitotaso huomioiden sekä leikitään ja pelaillaan.

Ilmoittautuminen tehdään suomisport.fi- sivuston kautta. Lisätietoja kerhoista löydät suomisport.fi – sivustolta. Harjoitukset järjestetään Kutojantien liikuntahallilla osoitteessa Kutojantie 12, Espoo.

Lisätietoja kerhoista: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847

KOULULIIKUNTARYHMÄT

Bounce toimii yhteistyössä Espoon kaupungin ja koulujen kanssa rakentaen lapsille ja nuorille positiivista suhtautumista liikunnalliseen elämäntapaan. Opettaja, tuo oma luokkasi liikuntatunnille oppimaan trampoliinitemppuja turvallisesti ja monipuolisesti kokeneiden ohjaajiemme johdolla. Trampoliinivoimistelu ja akrobatia kehittävät loistavasti muun muassa kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita, sillä jokainen harjoittelee omalla taitotasollaan. Hauska yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden oppia aivan uusia taitoja ja saada onnistumisen kokemuksia jokaiselle luokan oppilaalle.

Liikuntatunnin voi varata KULPS-tuntina tai sen ulkopuolella esimerkiksi valinnaisen liikunnan ryhmälle tai muulle oppilasryhmälle. Tällöin tunti ei kuulu KULPSiin vaan koulu tai oppilaat maksavat itse osallistumisen.

KULPS!

KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululaisille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline. Elämykselliset oppimisympäristöt, uudet kokemukset sekä itse tekeminen ja tutkiminen tukevat ja vahvistavat oppimista. Liikuntapolulla tutustutaan eri liikuntalajeihin ja -paikkoihin. Valtava lajikirjo luo mahdollisuuden tutustua myös aivan uusiin, muuten ehkä vaikeasti saavutettaviin liikuntalajeihin. Jokaiselle koululaiselle löytyy laji, joka tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Positiivinen kosketus liikuntaan voi laajentaa oppilaiden kokemusta liikunnan mahdollisuuksista ja tukea harrastuksen löytämistä.

Liikuntatuntien varaukset ja lisätiedot: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry

LYSTILOIKKAUS

Lystiloikkaus on toimintamalli, jonka tavoitteena on tehdä varhaiskasvatuksen ja liikuntatoimijoiden yhteistyöstä suunnitelmallista ja yhtenäistä sekä lisätä molemminpuolista oppimista. Lystiloikkaus on yhteistyössä liikuntatoimijoiden kanssa toteutettava osa varhaiskasvatusta, joka on tarkoitettu alle esiopetusikäisille Espoon varhaiskasvatuksen lapsille. Tavoitteena on lisätä lasten fyysistä aktiivisuutta varhaiskasvatuksen arjessa ja varhaiskasvatuksen henkilöstön liikuntaosaamista.

Lystiloikkaus voimistelun maailmaan! BounCen noin 45min pituisella lystiloikkaus tunnilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä voimistelun alkeita. Luvassa on mielikuvituksellisia ja kehittäviä leikkejä. Lisäksi tunnilla touhutaan hauskan temppuradan parissa, jossa jokainen osallistuja pääsee temppuilemaan omalla tasollaan sekä kokemaa ilon ja onnistumisen kokemuksia!

Lystiloikkaus varaukset ja lisätiedot: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry