Kouluryhmät

WAU-RYHMÄT (1.-6. luokkalaisille)

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia WAU-ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. Bouncen WAU- ryhmät on 1.-6. -luokkalaisille suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille lapsille. WAU on tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa alakoululaisille lapsille. Ryhmissä harjoitellaan trampoliinivoimistelua osallistujien taitotaso huomioiden sekä leikitään ja pelaillaan monipuolisesti.

Ilmoittautuminen tehdään suomisport.fi- sivuston kautta. Lisätietoja kerhoista löydät suomisport.fi – sivustolta. Harjoitukset järjestetään Bouncen hallilla osoitteessa Kattilalaaksontie1, Espoo.

Lisätietoja kerhoista: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847

KOULULIIKUNTARYHMÄT

Bounce toimii yhteistyössä Espoon kaupungin ja koulujen kanssa rakentaen lapsille ja nuorille positiivista suhtautumista liikunnalliseen elämäntapaan. Opettaja, tuo oma luokkasi liikuntatunnille oppimaan trampoliinitemppuja turvallisesti ja monipuolisesti kokeneiden ohjaajiemme johdolla. Trampoliinivoimistelu ja akrobatia kehittävät loistavasti muun muassa kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita, sillä jokainen harjoittelee omalla taitotasollaan. Hauska yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden oppia aivan uusia taitoja ja saada onnistumisen kokemuksia jokaiselle luokan oppilaalle.

Liikuntatunnin voi varata KULPS-tuntina tai sen ulkopuolella esimerkiksi valinnaisen liikunnan ryhmälle tai muulle oppilasryhmälle. Tällöin tunti ei kuulu KULPSiin vaan koulu tai oppilaat maksavat itse osallistumisen.

KULPS!

KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululaisille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline. Elämykselliset oppimisympäristöt, uudet kokemukset sekä itse tekeminen ja tutkiminen tukevat ja vahvistavat oppimista. Liikuntapolulla tutustutaan eri liikuntalajeihin ja -paikkoihin. Valtava lajikirjo luo mahdollisuuden tutustua myös aivan uusiin, muuten ehkä vaikeasti saavutettaviin liikuntalajeihin. Jokaiselle koululaiselle löytyy laji, joka tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Positiivinen kosketus liikuntaan voi laajentaa oppilaiden kokemusta liikunnan mahdollisuuksista ja tukea harrastuksen löytämistä.

Liikuntatuntien varaukset ja lisätiedot: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry

MUUT LIIKUNTARYHMÄT JA LUKIOT

Järjestämme sovitusti trampoliinivoimistelutunteja myös muille koululaisryhmille ja lukioille. Ota yhteyttä riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847!