Kouluryhmät ja päiväkodit

WAU-RYHMÄT (3.-6. luokkalaisille)

Syksyn 2023 wau-kerhot: ilmoitetaan myöhemmin

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia WAU-ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. Bouncen WAU- ryhmät on 3.-6. -luokkalaisille suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille lapsille. WAU on tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa alakoululaisille lapsille. Ryhmissä harjoitellaan trampoliinivoimistelua osallistujien taitotaso huomioiden sekä leikitään ja pelaillaan monipuolisesti.

Ilmoittautuminen tehdään suomisport.fi- sivuston kautta. Lisätietoja kerhoista löydät suomisport.fi – sivustolta. Harjoitukset järjestetään Bouncen hallilla osoitteessa Kattilalaaksontie1, Espoo.

Lisätietoja kerhoista: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847

KOULULIIKUNTARYHMÄT

Bounce toimii yhteistyössä Espoon kaupungin ja koulujen kanssa rakentaen lapsille ja nuorille positiivista suhtautumista liikunnalliseen elämäntapaan. Opettaja, tuo oma luokkasi liikuntatunnille oppimaan trampoliinitemppuja turvallisesti ja monipuolisesti kokeneiden ohjaajiemme johdolla. Trampoliinivoimistelu ja akrobatia kehittävät loistavasti muun muassa kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita, sillä jokainen harjoittelee omalla taitotasollaan. Hauska yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden oppia aivan uusia taitoja ja saada onnistumisen kokemuksia jokaiselle luokan oppilaalle.

Liikuntatunnin voi varata KULPS-tuntina tai sen ulkopuolella esimerkiksi valinnaisen liikunnan ryhmälle tai muulle oppilasryhmälle. Tällöin tunti ei kuulu KULPSiin vaan koulu tai oppilaat maksavat itse osallistumisen.

KULPS!

KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululaisille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline. Elämykselliset oppimisympäristöt, uudet kokemukset sekä itse tekeminen ja tutkiminen tukevat ja vahvistavat oppimista. Liikuntapolulla tutustutaan eri liikuntalajeihin ja -paikkoihin. Valtava lajikirjo luo mahdollisuuden tutustua myös aivan uusiin, muuten ehkä vaikeasti saavutettaviin liikuntalajeihin. Jokaiselle koululaiselle löytyy laji, joka tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Positiivinen kosketus liikuntaan voi laajentaa oppilaiden kokemusta liikunnan mahdollisuuksista ja tukea harrastuksen löytämistä.

Liikuntatuntien varaukset ja lisätiedot: riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry

LYSTILOIKKAUS

Lystiloikkaus on toimintamalli, jonka tavoitteena on tehdä varhaiskasvatuksen ja liikuntatoimijoiden yhteistyöstä suunnitelmallista ja yhtenäistä sekä lisätä molemminpuolista oppimista. Lystiloikkaus on yhteistyössä liikuntatoimijoiden kanssa toteutettava osa varhaiskasvatusta, joka on tarkoitettu alle esiopetusikäisille Espoon varhaiskasvatuksen lapsille. Tavoitteena on lisätä lasten fyysistä aktiivisuutta varhaiskasvatuksen arjessa ja varhaiskasvatuksen henkilöstön liikuntaosaamista.

Bouncen Lystiloikkaus-tunnilla lähdetään mielikuvitusmatkalle sirkukseen! Sirkusaiheisella tunnilla päästään harjoittelemaan monipuolisesti motorisia perustaitoja hauskalla tavalla yhdessä kaverin kanssa sekä yksin jokainen omalla tasollaan. Tunnin tavoitteena on tarjota jokaiselle osallistujalle liikunnan iloa sekä onnistumisen kokemuksia!

Lystiloikkaus tuntien varaukset ja lisätiedot: riikka@bounce-espoo.fi/ / 0453140847
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura Bounce Espoo ry

MUUT LIIKUNTARYHMÄT JA LUKIOT

Järjestämme sovitusti trampoliinivoimistelutunteja myös muille koululaisryhmille ja lukioille. Ota yhteyttä riikka@bounce-espoo.fi / 045 314 0847!