Esittely

Voimisteluseura Bounce Espoo ry on espoolainen trampoliinivoimisteluun ja cheerleadingiin erikoistunut urheiluseura. Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikkumista ja tarjota eri ikäisille, erityisesti lapsille ja nuorille, mahdollisuus harrastaa turvallisesti ja motivoivasti. Seuratoimintamme on kaikille avointa ja harrastuksen voi aloittaa myös keskellä harjoituskautta. Jokainen bouncelainen etenee harrastuksessaan harrastus-, kilpa- tai huippu-urheilutasolla yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti omaa tahtiaan. Seuran valikoimaan kuuluu vuonna 2021 mukaan otettu cheerleading, sekä trampoliinivoimistelun kolme eri lajia: yksilötrampoliini, synkrotrampoliini ja tuplaminitrampoliini eli DMT. Olympiakomitea ja Voimisteluliitto ovat myöntäneet seuralle lasten ja nuorten tähtimerkin osoituksena laadukkaasta toiminnasta trampoliinivoimistelussa.

Seuran nimi, Bounce (Voimisteluseura Bounce Espoo), tarkoittaa muun muassa ponnistusta ja pomppua. Lajin pariin löytäneet käsittävät termin myös rentona yhdessä olemisena ja yhteenkuuluvuutena. Sana kuvaa lajiamme hyvin; trampoliinivoimistelu on korkeuksissa tehtäviä, hallittuja ja turvallisia temppuja, nautittavaa harrastamista, mutta myös erittäin haastavaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa kilpa- ja huippu-urheilua.

Ammattitaitoinen ohjaus ja valmennus on meille tärkeää. Kaikki ohjaajina toimivat työntekijämme koulutetaan lajin osaajiksi seuran sisäisen koulutuspolun ja mm. Voimisteluliiton koulutusten avulla. Kokemusta kartutetaan aluksi apuohjaajan roolissa ja vähitellen siirrytään itsenäisempään rooliin ja haastavampiin ryhmiin. Kilpavalmentajillamme on koulutuksen ja monipuolisen kokemuksen lisäksi oma trampoliinivoimistelun kilpatausta ja erittäin vahva lajiosaaminen.

BOUNCEN ARVOT

  • turvallisuus
  • laatu
  • hauskuus
  • yhteisöllisyys

BOUNCE ON LASTEN JA NUORTEN TÄHTISEURA

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. Lisätietoja tähtiseuratoiminnasta: Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma – Suomen Olympiakomitea