Info

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

MINKÄ IKÄISELLE TRAMPOLIINIVOIMISTELU JA CHEERLEADING SOPII?

Bouncessa on trampoliinivoimisteluryhmiä ja cheerleading-joukkueita kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille alkaen alle kouluikäisten Minininja-ryhmistä. Aikuisillakaan ei ole yläikärajaa, vaan kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

MIKÄ OLISI MINULLE SOPIVA TASORYHMÄ?

Kaikki trampoliinivoimisteluharrastajamme aloittavat alkeisryhmästä, jossa opetellaan lajinomaiset ja turvalliset perustekniikat. Näiden päälle rakennetaan vaikeampia liikkeitä, joten perusteiden tulee olla kunnossa. Olethan yhteydessä ohjaajiimme, jos sinulla on aiempaa kokemusta lajista, niin katsotaan sinulle sopiva ryhmä. Lue harrasteryhmien tasokuvaukset täältä!

Cheerleadingissa meillä on sekä harrastejoukkueita, jotka harjoittelevat kerran viikossa lajin perusteita että kaksi kertaa viikossa harjoittelevia harrastekisajoukkueita, jotka osallistuvat kauden lopussa cheerleading-harrastekilpailuihin. Bouncelta löytyy myös level 1 -kilpajoukkueita, jotka harjoittelevat kolme kertaa viikossa, ja kilpailevat kaksi kertaa kaudessa. Lue lisää cheerleading-joukkueiden harjoittelusta täältä!

MISTÄ NÄEN SOPIVAT RYHMÄT JA NIIDEN AIKATAULUT?

Voit katsoa kaikki auki olevat ryhmät ryhmäkalenterista. Oheisharjoittelijat, yksityistunnit yms. aikataulut sovitaan erikseen, eikä niitä näy ryhmäkalenterissa.

MITEN PÄÄSEN ILMOITTAUTUMAAN MUKAAN?

Ilmoittautumaan pääset täältä!

MITÄ HARRASTUS MAKSAA?

Harjoitusmaksu riippuu harjoituksen kestosta ja viikoittaisesta harjoitusmäärästä. Tutustu hintoihimme täällä!

ONKO HARRASTAJA VAKUUTETTU HARJOITUSTEN AIKANA?

Kaikki harrastajat aikuiset mukaanlukien ovat vakuutettu Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella (lisätietoa www.voimistelu.fi, hae ”jumppaturva”). Vakuutus sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka maksetaan kalenterivuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 35€. Vakuutus ei ole voimassa oheisharjoittelijoilla tai muilla yksityistunnin varanneilla, tällöin jokaisen tulee huolehtia oman vakuutuksen voimassaolosta. Kilpajoukkueessa urheilevat cheerleaderit tarvitsevat Suomen cheerleadingliiton, eli scl:n hyväksymän kilpailulisenssin.

MITÄ TEHDÄ TAPATURMAN SATTUESSA?

Bouncen ohjeet tapaturman varalle löydät täältä.

MITÄ TARVITSEN MUKAAN HARJOITUKSIIN?

Treeneissä käytetään joustavia, liikuntaan sopivia vaatteita. Sortsit tai legginssit, t-paita ja sukat ovat täysin riittävä varustus trampoliinivoimistelutreeneihin. Lisäksi kannattaa ottaa vettä juomapulloon. Otathan cheerleading-treeneihin mukaan myös cheerleading- tai sisäpelikengät.

SAANKO KÄYDÄ KOKEILEMASSA HARRASTUSTA ENNEN SIIHEN SITOUTUMISTA?

Uusi harrastaja voi käydä kokeilemassa harjoituksia sitoumuksetta kaksi kertaa (kahden viikon sisällä). Paikan voi peruuttaa kahden harjoituskerran jälkeen. Tällöin jo maksettu harjoitusmaksu palautetaan, mutta jäsenmaksu pidätetään. Peruutus tapahtuu ilmoittamalla sähköpostitse osoitteeseen petriina@bounce-espoo.fi. Jos harrastus keskeytetään kolmannen harjoituskerran jälkeen, pois jäävien harjoitusten maksua ei palauteta muutoin kuin lääkärintodistuksen perusteella.

MITÄ TEEN, JOS EN PÄÄSE HARJOITUKSIIN?

Jos et pääse joihinkin harjoituksiin, ilmoita siitä ohjaajallesi tekstiviestillä. Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä. Pidempiaikaisesta sairaudesta aiheutunut poissaolo voidaan hyvittää lääkärintodistuksen perusteella. Jos harrastaja on ilmoittamatta poissa harjoituksista kolme peräkkäistä kertaa alkukaudesta, hänen katsotaan luopuneen paikastaan ryhmässä. Jos harrastaja lopettaa kesken kauden, tästä pyydetään ilmoittamaan niin ikään osoitteeseen petriina@bounce-espoo.fi.

VOIKO HARRASTERYHMÄSSÄ HARJOITELLA USEAMMAN KERRAN VIIKOSSA?

Bouncella harrastaja voi halutessaan valita useamman harjoituskerran viikkoon. Useammasta harjoituskerrasta saa alennuksen harjoitusmaksuun.

JÄRJESTÄÄKÖ BOUNCE OHEISTREENEJÄ MUIDEN LAJIEN URHEILIJOILLE?

Bouncella järjestetään monien eri lajien oheistreenejä säännöllisesti tai silloin tällöin. Lue lisää ja vinkkaa mahdollisuudesta valmentajallesi 😉

MISSÄ HARJOITUKSET PIDETÄÄN? MILLÄ SINNE PÄÄSEE?

Bounce harjoittelee Espoossa Keran juna-aseman vieressä osoitteessa Kutojantie 12. Kätevimmin pääset hallillemme junilla E, U ja L, mutta myös bussien 114, 532, 543, 533 ja 548 pysäkit ovat kävelymatkan päässä. Autolla tulijoille on hallin edessä rajallisesti 3h kiekkopaikkoja ja lisäksi maksullisia parkkipaikkoja.

KILPAILEMINEN KIINNOSTAISI. MITEN PÄÄSISIN MUKAAN?

Kilparyhmiin on hakutilaisuuksia silloin tällöin. Niistä ilmoitetaan harrastajien tiedotteissa ja nettisivuillamme. Kerrothan kiinnostuksestasi kilpailemista kohtaan ohjaajallesi ja ole yhteydessä valmennuspäällikköön. Lue lisää trampoliinivoimistelusta kilpalajina!

OLISIN KIINNOSTUNUT OHJAAMISESTA, ONKO SE MAHDOLLISTA?

Bounce etsii jatkuvasti uusia ohjaajia ja työntekijöitä mukavaan tiimiimme. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja kerro kiinnostuksestasi!

SAAKO POMPPIMAAN TULLA ILMAN OHJAUSTA?

Bouncen harjoitustilassa harjoitellaan turvallisuussyistä ainoastaan ohjaajan läsnäollessa ja oman ryhmän harjoitusten aikana. Ennen omien harjoitusten alkua voit odottaa salin reunalla tai salin ulkopuolella, josta ohjaaja hakee ryhmänsä sisälle saliin. Trampoliineille tai muualle saliin ei saa mennä ennen harjoitusten alkua, vaikka trampoliinit olisivat vapaana. Seuran vakuutus on voimassa vain harjoiteltaessa seuran ohjaajan johdolla. Lue lisää seuran pelisäännöistä!

MIKÄ ON KUVAUSLUPA JA MIKSI SITÄ KYSYTÄÄN?

Kuvauslupa tarkoittaa, että BounCe ja sen yhteistyökumppanit saavat julkaista tunnistettavan kuvan tai videon (ilman nimeä) harrastajasta omissa kanavissaan. Kuvauslupa on kysytty kaikilta vuoden 2017 aikana ja sen jälkeen ilmoittautuneilta rekisteröitymisen yhteydessä. Jos olet rekisteröitynyt jo aiemmin, pyydämme sinua kirjautumaan jäsenrekisteriin ja täydentämään omien tietojen kohdalle sallitteko kuvaamisen, kiitos! Jäsenrekisteriin pääsette kohdasta ilmoittautuminen. Bouncen cheerleading-joukkueisiin ilmoittautuminen tarkoittaa samalla automaattista kuvauslupaa seuralle. Joukkueet osallistuvat erilaisiin kisoihin tai näytöksiin, joissa ammattikuvaajan ottamia kisakuvia voi seura ostaa käyttöönsä. Myös yleisö voi kuvata osallistujia. Emme näin ollen voi taata, että joukkueiden harrastajista ei oteta kuvia.

MISSÄ VANHEMMAT VOIVAT ODOTTAA LASTAAN HARJOITUKSEN AIKANA?

Vanhemmille on odotustila hallin aulassa. Halliin ei voida ottaa vanhempia seuraamaan harjoituksia.

MISTÄ LÖYDÄN INFOKIRJEEN?

Bouncelaisen infokirje lähetetään kaikille harrastajille ennen kauden alkua sähköpostitse. Infokirjeestä löydät kauden poikkeusaikataulut, ohjaajien yhteystiedot sekä muut Bouncella harrastamiseen liittyvät tärkeät infot. Löydät infokirjeen myös täältä.

MINULLA ON KYSYTTÄVÄÄ TOIMINTAAN LIITTYEN, KENEEN VOIN OLLA YHTEYDESSÄ?

Kaikissa tilanteissa voitte olla yhteydessä toimiston sähköpostiin toimisto@bounce-espoo.fi. Toimiston työntekijät vastailevat kaikissa seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Yleiset koronaturvallisuusohjeet

BounCelaisille on pelisääntöjen lisäksi laadittu turvallisuusohjeet, joita noudattamalla pyritään ehkäisemään koronavirustartuntoja. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja päivitämme sääntöjä tarvittaessa.