TYHY

Varaa yrityksellesi unohtumaton ja nauruntäyteinen, hyvinvointia ja yhteishenkeä edistävä liikuntahetki trampoliiniharjoittelun parissa! Aiempaa kokemusta trampoliinilla hyppimisestä tai voimistelusta ei tarvitse olla. Kaikenkuntoiset ja -tasoiset ovat tervetulleita ylittämään itsensä hauskan, tehokkaan ja erilaisen treenin parissa. Trampoliini ja sen monipuoliset mahdollisuudet tarjoavat jokaiselle uudenlaisen kokemuksen. Luvassa on huikean hauska treeni, jossa erityisesti kehonhallinta kehittyy huomaamatta!

Yksityistunnin kesto on 1h 30 min. Trampoliinitunti koostuu alkulämmittelystä, trampoliiniharjoittelusta sekä loppuverryttelystä. Räätälöimme kullekin yritykselle oman tasoisen ja näköisen liikuntahetken! Aikataulu sovitaan erikseen jokaisen porukan kanssa. Pääosin Bouncen salilla on tilaa arkisin päiväsaikaan, lauantai- iltaisin ja sunnuntaisin aamupäivällä. 

Hinta työporukalle/yritykselle: 30€/hlö. Tunnin minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä tai 120€.

Järjestämme myös usean trampoliiniharjoittelukerran kokonaisuuksia yrityksille. Ota yhteyttä sähköpostilla niin räätälöidään teidän yritykselle sopiva kokonaisuus!

Kysy lisää: toimisto@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847

Tervetuloa!