Meille töihin?

HAE CHEERLEADING-KILPAVALMENTAJAKSI (L1 JA L2) KAUDELLE 24-25

Hae meidän L1 ja L2 kilpajoukkueiden valmentajaksi!
Bounce täydentää kilpajoukkueiden valmennustiimejä! Haemme valmentajia palkalliseen työsuhteeseen level 1 ja level 2 kilpajoukkueisiin. Toivomme sinulta lajikokemusta ja paloa valmennustyötä kohtaan! Oletko innostava ja heittäytyvä valmentaja, joka haluaa tulla osaksi Bouncen porukkaa kehittämään lajia ja seuraa! Laitathan hakemusta tulemaan toimisto@bounce-espoo.fi.💙

Mitä me tarjoamme? Kilpailukykyisen tuntipalkan, joka perustuu kokemukseen ja koulutukseen. Tarjoamme myös työyhteisön tuen ja valkkutiimin sekä lajien välisen yhteistyön hyödyt. Meillä pääset myös kehittämään valmennusosaamista seuran tarjoamien koulutusten kautta.⭐

JATKUVA HAKU: HARRASTEOHJAAJA (trampoliinivoimistelu ja cheerleading)

Seuran kasvun myötä tiimimme kaipaa jatkuvasti lisävahvistusta. Meillä on huikea ohjaajien joukko, joka vastaa lasten, nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan päivittäisestä ohjauksesta. Oletko sinä uusi tiimimme jäsen?

Meitä ei haittaa, vaikka trampoliinivoimistelu tai cheerleading ei vielä olisi sinulle tuttua. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan! Aiempi kokemus ohjaamisesta tai seuratyöstä on avuksi ja liikunta-alan koulutus sekä voimistelu-, parkour- tai muu vastaava lajitausta katsotaan eduksi. Reipas ja positiivinen asenne, vastuullinen ote työntekoon ja halu kehittyä ohjaajana ovat edellytyksiä uusille työntekijöillemme.

Meiltä saat tarvittavat koulutukset ja tukea oppimiseen. Pääset tekemään tärkeää työtä lasten ja nuorten liikunnan parissa ja saat monipuolista kokemusta ohjaamisesta ja urheiluseuratoiminnasta. Lisäksi tiimimme jäsenenä pääset tietysti hyppimään trampalla ja nauttimaan hauskojen työkavereiden seurasta.

Toimenkuvaasi voi kuulua esimerkiksi:

– erilaisten trampoliinivoimistelun harrasteryhmien ohjaaminen (omat ryhmät + sijaistukset tarvittaessa sopimuksen mukaan), cheerleading-joukkueiden valmentaminen tai apuvalmentaminen

– salilla vierailevien kouluryhmien ja iltapäivätoiminnan ohjaaminen mahdollisuuksien mukaan

– leirien ja kurssien ohjaaminen

– liikunnallisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä muiden ohjaajien kanssa

Työaikasi ja työn aloitusajankohta on sovittavissa. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä (sopimuksen mukaan). Sopii tehtäväksi esim. opintojen rinnalla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi. Haku on jatkuvasti auki ja palkkaamme ohjaajia tarpeen mukaan.

Tiedustelut: toimisto@bounce-espoo.fi

——

Hakemusten ja muiden työnhakuprosessiin liittyvien tietojen käsittely:
Työnhakijan luovuttamia tietoja käytetään vain työnhakuprosessin läpiviemiseen. Työnhakija hyväksyy BounCen tietosuojaselosteen ehdot lähettämällä hakemuksensa. Tietosuojaseloste luettavissa tästä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.