HIT-kampanja

HIT-kampanja edistää cheerleadingin turvallisuutta

HIT-kampanja on Suomen Cheerleadingliiton ja Pohjola Vakuutuksen kampanja, jolla kannustetaan seuroja ja joukkueita rakentamaan sopivan taitotason mukaisia, turvallisia kilpailuohjelmia. HIT-ohjelmalla tarkoitetaan vähennyksetöntä, teknisesti puhdasta ja yhdenaikaisesti suoritettua kilpailuohjelmaa. HIT-suoritukseen yltäneet joukkueet palkitaan rintanapein ja rankingissa parhaiten pärjänneet seurat palkitaan kesäkuussa SM-kilpailuiden yhteydessä.

Kunkin kilpailukauden aikana HIT-suoritukseen yltäneistä joukkueista ja seuroista ylläpidetään rankingia. Tilastoissa huomioidaan seuran joukkueiden HIT-suoritusten määrä suhteessa kisasuoritusten määrään. Kauden 22-23 aikana HIT-suorituksia kaikista kilpailusuorituksista oli keskimäärin ainoastaan 5%. Vuoden HIT-seuraksi julistetaan seura, jonka joukkueet ovat yltäneet prosentuaalisesti eniten HIT-suorituksiin kauden aikana. Myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet seurat palkitaan tänä vuonna.

Bounce menestyy HIT-kampanjassa!

Bouncen lähtökohtainen valmennusfilosofia on alusta alkaen, jo ennen HIT-kampanjan olemassaoloa, ollut turvallisten ja joukkueiden tasoisten taitojen harjoittelu ja laadukkaan pohjatyön tekeminen heti harrastuksen alkutaipaleelta asti. Tämä ajatus toikin Bouncelle upeasti kauden 2022-2023 HIT-kilpailun voiton onnistumisprosentin ollessa 50. Tällöin HIT-suoritukseen ylsi Bouncen level 1 youth-joukkue Breezy valmentajinaan Peppi Forsblom ja Jenna Kotakorpi.

Bounce on pitänyt kärkisijaa myös kauden 23-24 HIT-kampanjassa aina huhtikuun alkuun asti, jonka jälkeen uusimpia tilastoja ei ole julkaistu. Kuluvalla kaudella Bouncen level 1 minit joukkue Brave onnistui tekemään HIT-suorituksen kilpailuissa jopa kahdesti! Joukkueen valmennustiimiin ovat kauden aikana kuuluneet Alli Kuivalainen, Frida Korvenoja, Vilma Huhtala ja Jenny Lempinen.

Bouncen HIT-suoritukset:

Kausi 2023-2024

L1 MINIT BRAVE (valmentajat Alli Kuivalainen, Frida Korvenoja, Vilma Huhtala ja Jenny Lempinen)

Kausi 2022-2023

Vuoden HIT-seura!

L1 YOUTH BREEZY (valmentajat Jenna Kotakorpi ja Peppi Forsblom)