Trampoliinivoimistelu

SYYSKAUSI 2024

Harrasteryhmien kausi sisältää noin 15 harjoituskertaa. Syyskausi 16.8. – 7.12.2024. 

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu (35€) peritään kerran kalenterivuodessa ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuoden 2024 jäsenmaksu on voimassa vuoden loppuun. Jäsenmaksulla harrastaja voi kokeilla 2 kertaa harrastusta. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäisiä harjoituksia. 

________________________________________ 

LAPSET JA NUORET

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT

1 x viikossa (1h) / 230 € / kausi
1 x viikossa (1,5h) / 270 € / kausi
Toisesta harjoituskerrasta 30% alennus ja kolmannesta sekä useammista 50%. Alennus koskee syksyn harrasteryhmiä. Alennusta ei voi yhdistää leireihin tai kursseihin. 

BOUNCY-RYHMÄT 

Bouncy treeniryhmä (12v –>) 3 x viikossa trampoliinivoimistelu / 460 € / kausi
Bouncy esikisaryhmä 3 x viikossa trampoliinivoimistelu  / 475 € / kausi
________________________________________ 

AIKUISET

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT

1 x viikossa (1,5h) / 270 € / kausi
Toisesta harjoituskerrasta 30% alennus ja kolmannesta 50%. Alennus koskee syksyn harrasteryhmiä. Alennusta ei voi yhdistää leireihin tai kursseihin.

________________________________________ 

PERHEALENNUS: 

Perhealennuksen suuruus on 20% ja sen saa, mikäli harrastajan perheenjäsen (sisko/veli/äiti/isä/puoliso) on jo mukana meneillään olevalla kaudella BounCen toiminnassa. Perhealennus annetaan toiselle ja sitä seuraaville saman perheen jäsenille. Perhealennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Perhealennus koskee lasten, nuorten ja aikuisten harrasteryhmiä, cheerleading joukkueita sekä MiniNinjoja, Miniliikkaria.
Huom! Perhealennusta ei ole kursseilla. 

SmartumPay, ePassi ja EdenRed 

BounCen toiminnassa maksuna käyvät Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay mobiilimaksut, ePassi sekä Edenred Pay. Halutessasi maksaa Smartum tuotteilla, ePassilla tai Edenred paylla ota yhteyttä toimiston väkeen (toimisto@bounce-espoo.fi) Huomioithan, että kyseisillä tuotteilla voit maksaa ainoastaan omat henkilökohtaisen kausi- tai kurssimaksun. Huom! jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla. 

________________________________________ 

KILPARYHMÄT (TRAMPOLIINIVOIMISTELU) 

3 x viikossa / 445 € / kausi
4 x viikossa / 525 € / kausi
5 x viikossa / 590 € / kausi