Cheerleading harrastuksena

Kauden 24-25 cheerleading-joukkueet löytyvät täältä!

Bounce tarjoaa upeat puitteet cheerleadingin harjoitteluun Espoon Kivenlahdessa! Harjoituksissa käytetään pääasiassa permantomattoa, mutta treeneissä hyödynnetään myös Bouncen akrobatiavälineitä, kuten flikkikiilaa, alamäkipatjaa, trampoliineja ja airtrackia. Monipuolinen välineistö mahdollistaa turvallisen ja innostavan harjoittelun, sillä uuden akrobatiataidon rakentaminen tapahtuu usean välietapin kautta.  

Bouncessa cheerleadingiä harjoitellaan osaavien valmentajien johdolla. Valmentajamme ovat kouluttautuneet, ja lisäksi heillä on pitkä lajitausta ja sen tuoma arvokilpailumenestys, jotka tuovat tärkeää osaamista ja näkökulmaa lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Tutustu valmentajiimme!

Cheerleadingin alalajeja on kaksi, cheertanssi ja cheerleading. Näistä nimenomaan jälkimmäistä voi harjoitella Bouncessa. Lajina cheerleading on näyttävä ja haastava kilpaurheilulaji, jonka harrastajamäärät kasvavat Suomessa jatkuvasti. Laji koostuu stunteista eli nostoista sekä akrobaattisista osista, mikä tekee kilpailuohjelmasta näyttävän ja yllätyksellisen. Cheerleadingin ideana on suorittaa ohjelman taidot mahdollisimman yhdenaikaisesti, siististi ja turvallisesti. 

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka sopii jokaiselle. Harrastus on helppo aloittaa ja mukaan harjoituksiin tarvitset vain sisäliikuntavaatteet, sisäpeli- tai cheerleading-kengät ja juomapullon. Tutustu lajiin tarkemmin täällä. Katso hinnat ja ilmoittaudu ryhmäkalenterista!

Ilmoittaudu mukaan ja ihastu cheerleadingiin!

Bounce Espoo
Kattilalaaksontie 1,
Kivenlahti / Espoo