Cheerleading harrastuksena

Bouncen lajivalikoima kasvaa keväästä 2021 alkaen cheerleadingilllä! Seuramme tarjoaa upeat puitteet cheerleading-harjoitteluun jo aivan mini-ikäisistä alkaen. Cheerleading-harjoituksissa käytetään pääasiassa permantomattoa. Sen lisäksi akrobatiataitoja ja ilmassa olemisen taitoa harjoitellaan meillä tehokkaasti ja turvallisesti myös air trackilla, kilpatrampoliineilla ja pehmeillä voimistelumatoilla. Kaikenikäiset harrastajat pääsevät käyttämään harjoituksissa monipuolisia ja innostavia välineitä!

Bouncessa cheerleadingiä harjoitellaan osaavien valmentajien johdolla. Valmentajamme ovat kouluttautuneet ja lisäksi heidän oma pitkä lajitaustansa ja sen tuoma arvokilpailumenestys tuovat tärkeää osaamista ja näkökulmaa lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Tutustu valmentajiimme!

Cheerleadingin alalajeja on kaksi, cheertanssi ja cheerleading. Näistä nimenomaan jälkimmäistä voi harjoitella Bouncessa. Lajina cheerleading on näyttävä ja haastava kilpaurheilulaji, jonka harrastajamäärät kasvavat Suomessa jatkuvasti. Laji koostuu stunteista eli nostoista sekä akrobaattisista osista, mikä tekee kilpailuohjelmasta näyttävän ja yllätyksellisen.

Cheerleading on mukaansatempaava joukkuelaji, joka sopii jokaiselle. Harrastus on helppo aloittaa ja mukaan harjoituksiin tarvitset vain sisäliikuntavaatteet, sisäpeli- tai cheerleading-kengät ja juomapullon. Tutustu lajiin tarkemmin täällä. Katso hinnat ja ilmoittaudu ryhmäkalenterista!

Ilmoittaudu mukaan ja ihastu uuteen lajiimme!