Hinnat

Harrasteryhmien kausi sisältää noin 15 harjoituskertaa. Syyskausi 16.8. – 7.12.2024. 

Meillä käy myös Smartum, ePassi ja EdenRed, lue lisää alta!

________________________________________

JÄSENMAKSU 2024

BOUNCE RY:N JÄSENMAKSU:

Jäsenmaksu (35€) peritään kerran kalenterivuodessa ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuoden 2024 jäsenmaksu on voimassa vuoden loppuun. Jäsenmaksulla harrastaja voi kokeilla 2 kertaa harrastusta. Jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen ensimmäisiä harjoituksia.

KANNATUSJÄSENMAKSU:

30, 50 tai 100€ valintasi mukaan. Kannatusjäsenmaksulla autat meitä varmistamaan, että Bouncella harjoitellaan laadukkaasti, turvallisesti ja liikunnasta nauttien myös jatkossa. Kannatusjäseneksi pääset rekisteröitymään täällä. Rekisteröidyttyäsi ja kirjauduttuasi jäsenrekisteriin valitse vasemmasta sivupalkista ”Ilmoittautuminen” ja sen jälkeen avautuneelta sivulta ilmoittaudu ryhmään ”Kannatusjäsen 2024”. Lämmin kiitos tuestasi!
________________________________________

KAUSIMAKSUT SYKSY 2024

ALLE KOULUIKÄISET

MINININJAT TEMPPUKERHO 3-6 -VUOTIAILLE:

1 x viikossa (45min) / 170 € / kausi

Harjoitusmaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35€, johon sisältyy harrastajavakuutus.

MINILIIKKARI KURSSI 2-4 -VUOTIAS & AIKUINEN

7 x kurssi / 70€

Lisäksi maksettavaksi tulee 35€ jäsenmaksu, johon sisältyy harrastajavakuutus.

________________________________________

LAPSET JA NUORET

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT:

1 x viikossa (1h) / 230 € / kausi
1 x viikossa (1,5h) / 270 € / kausi
Toisesta harjoituskerrasta 30% alennus ja kolmannesta sekä useammista 50%. Alennus koskee kevään harrasteryhmiä. Alennusta ei voi yhdistää leireihin tai kursseihin. Harjoitusmaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu, johon sisältyy harrastajavakuutus.

BOUNCY-RYHMÄT:

Bouncy treeniryhmä 2 x viikossa trampoliinivoimistelu / 375 € / kausi
Bouncy esikisaryhmä 3 x viikossa trampoliinivoimistelu  / 475 € / kausi
Harjoitusmaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu, johon sisältyy harrastajavakuutus.

CHEERLEADING-JOUKKUEET:

1 x viikossa (1h) starttijoukkueet / 210 € / kausi
1x viikossa (1,5h) starttijoukkueet / 230 € / kausi
2 x viikossa (2x 1,5h) / 320 € / kausi
3x viikossa (3x 1,5h) / 415€ / kausi

3x viikossa (2x 1,5h + 1x 2h) / 425 / kausi

Cheerleadingin kausimaksun lisäksi harrastajalle tulee maksettavaksi kuluja mahdollisesta kilpailuihin osallistumisesta. Mikäli harrastaa sekä trampoliinivoimistelua, että cheerleadingia, toisen kerran alennus lasketaan trampoliiniryhmästä. Harjoitusmaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu, johon sisältyy harrastajavakuutus.

Tarkempi info kisamaksusta:

Seuramme cheerleading-kisoihin osallistuvat joukkueet maksavat kevään kisakustannuksia vanhempien toiveesta kahdessa erässä. Laskutamme nyt kisamaksun ensimmäisen erän ja keväällä lähetämme kisamaksun toisen erän. Kisamaksu kattaa kevään kilpailuista koituvia kuluja mm. kisamusiikki, osallistumismaksu kisoihin, rekvisiitta, valmentajaresurssit (matkakulut) ym. Kisoihin liittyvistä asioista tullaan puhumaan lisää keväällä kisajoukkueiden vanhempainillassa, jossa kerromme lisää cheerleading-kisoista, niihin valmistautumisesta sekä muista kisaamiseen liittyvistä asioista. Tiedotamme vanhempainillan päivämäärän kevätkauden joukkueinfossa.

Esimmäinen erä kisamaksusta on 150 € seuraavilla joukkueilla: Bulletproof, Breezy, Brisk ja Brave. Arvioimme kevään maksun suuruudeksi näille joukkueille myös 150 €. Kevään kisamaksun suuruuteen vaikuttaa joukkueen varainhankinta sekä kilpailukustannuksien varmistuminen, se tasataan toteutuneet kustannukset huomioiden.

Ensimmäinen erä kisamaksusta on 50 € seuraavilla joukkueilla: Blazing. Arvioimme kevään maksun suuruudeksi tälle joukkueelle 50 €. Kevään kisamaksu tasataan toteutuneet kustannukset huomioiden.

Blooming ja Blissful osallistuvat keväällä STAGE-näytöstapahtumaan, joka on osallistumiskustannuksiltaan huomattavasti edullisempi kuin kilpailut. Heidän kilpailumaksu laskutetaan vasta keväällä, kun STAGE-tapahtuman kustannukset vahvistuvat. Kisamaksu tulee olemaan keväällä näille joukkueille n. 30 €.

Kevään erän tarkempi summa selviää myöhemmin, kunhan kisakustannukset kevään kilpailujen osalta selviävät (mm. Valmentajan valitsemat kilpailut ja niiden osallistumismaksun suuruus, majoitus- ja matkakulut). Siinä myös huomioidaan mahdollinen varainhankinta ym. 

Maksamaton kisamaksu on este harrastajan kisailmoittautumiselle. Mikäli haluatte keskustella maksujärjestelyistä, otattehan yhteyttä toimisto@bounce-espoo.fi 

HUOM! Cheerleading-joukkueeseen ilmoittautuessasi annat automaattisesti kuvausluvan Bouncelle. Olethan tästä tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse petriina@bounce-espoo.fi

________________________________________

AIKUISET 

TRAMPOLIINIVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT:

1 x viikossa (1,5h) / 270 € / kausi
Toisesta harjoituskerrasta 30% alennus ja kolmannesta 50%. Alennus koskee syksyn harrasteryhmiä. Alennusta ei voi yhdistää leireihin tai kursseihin.
Harjoitusmaksun lisäksi harrastajilta peritään seuran jäsenmaksu, johon sisältyy harrastajavakuutus.

KEVÄÄN TRAMPOLIINIVOIMISTELUN KURSSIT:

5x 1h kurssin hinta 60 € (+ jäsenmaksu 35€/ kalenterivuosi)

POWERBOUNCE KURSSI

5x kurssin hinta 60 € (+ jäsenmaksu 35€/ kalenterivuosi)

________________________________________

KILPARYHMÄT (TRAMPOLIINIVOIMISTELU)

3 x viikossa / 445 € / kausi
4 x viikossa / 525 € / kausi
5 x viikossa / 590 € / kausi

_______________________________________

FREESTYLE BOUNCE RYHMÄT

1x viikosssa / 145 € / kausi

_______________________________________

 OHEISHARJOITTELU 

10 tai alle osallistujaa / 1h treeni = 120€
10 tai alle osallistujaa / 1,5h treeni = 150€

Mikäli haluat oheisharjoittelutunnin yli 10 hlö porukalle, ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@bounce-espoo.fi ja kysy tarjousta!

YKSITYISTUNNIT

1h yksityistunnit
1x / 1hlö 70€
3x / 1hlö 190€
5x / 1hlö 270€ 

1,5h yksityistunnit
1x / 1hlö 105€
3x / 1hlö 280€
5x / 1hlö 395€
 

Lisähenkilöt + 30 € / hlö yhdelle kerralle. +25 € / hlö / 3 x ja + 20 €/ hlö / 5x 

Ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@bounce-espoo.fi ja kysy lisää.

YRITYKSILLE

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kysy lisää!
toimisto@bounce-espoo.fi

Järjestämme myös usean kerran kokonaisuuksia yrityksille. Ota yhteyttä sähköpostilla niin räätälöidään teidän yritykselle sopiva kokonaisuus! 

Oheisharjoittelu-,yksityis- ja yritystunnit eivät sisällä vakuutusta. Mikäli kokeilijalla ei ole omaa vakuutusta, on hänen liityttävä seuran jäseneksi, jotta seuran vakuutus astuu voimaan. Jäsenmaksu on 35€/hlö.

________________________________________

ALENNUKSET

PERHEALENNUS:

Perhealennuksen suuruus on 20% ja sen saa, mikäli harrastajan perheenjäsen (sisko/veli/äiti/isä/puoliso) on jo mukana meneillään olevalla kaudella BounCen toiminnassa. Perhealennus annetaan toiselle ja sitä seuraaville saman perheen jäsenille. Perhealennusta ei voi yhdistää muihin edellä mainittuihin alennuksiin. Perhealennus koskee lasten, nuorten ja aikuisten harrasteryhmiä sekä MiniNinjoja ja Miniliikkaria.
Huom! Perhealennusta ei ole loma-ajan kursseilla.

________________________________________

SMARTUM, ePassi ja EdenRed

Smartum-setelit, SmartumPay, ePassi ja EdenRed:

BounCen toiminnassa maksuna käyvät Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay mobiilimaksut, ePassi sekä Edenred Pay. Halutessasi maksaa Smartum tuotteilla, ePassilla tai Edenred paylla ota yhteyttä toimiston väkeen (toimisto@bounce-espoo.fi) Huomioithan, että kyseisillä tuotteilla voit maksaa ainoastaan omat henkilökohtaisen kausi- tai kurssimaksun. Huom! jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla.