Tapaturman sattuessa

Tapaturmaohje 

  1. Ota ensin yhteys Pohjola Terveysmestari –palveluun, puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta. Vain tätä kautta suorakorvaus hoidosta mahdollinen. 
  2. Jos vamma vaatii nopeaa ortopedistä ensiapua/tarkastusta (esim. ranteeseen, nilkkaan tai polveen kohdistuvat vammat, kuten venähdys/repeämä/mahdollinen murtuma)  → PIHLAJALINNA-SAIRAALA (Entinen Pohjola-sairaala (Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki)) 

Tapaturmapäivystys on avoinna arkisin klo 8.00 – 22.00 sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kello 11.00- 20.00. 

  1. Jos vamma vaatii kiireetöntä hoitoa
    → POHJOLA SAIRAALA (Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki)
    Ajanvaraus netistä https://www.pohjolasairaala.fi/ tai puhelimitse 010 257 8100 
  1. Hammastapaturmissa (esim. hampaan irtoaminen, halkeaminen tai vääntyminen) ORAL hammaslääkärikeskus (https://www.oral.fi/ tai 010 400 3400) 

 

  • Kaikilla harrastajilla on jumppaturva- vakuutus, joka korvaa harjoituksissa sattuneet tapaturmat. Hoidon maksun yhteydessä Kela-korttia näytetään tavalliseen tapaan ja korvauksen voi hakea jälkikäteen OP:n korvaushakemuksella (jos ei ole sopinut Terveysmestarin kanssa suorakorvauksesta). Kiireellisissä tapauksissa voi mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan ja vakuutus korvaa tämän. Kerro Terveysmestarille harrastavasi Bounce Espoossa ja seuralla olevan voimassa Jumppaturva-vakuutus kaikille harrastajille. Lääkäriaikaa varatessa ei tarvita todistusta seuran jäsenyydestä, vaan vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon seuralta jälkeenpäin. 

 

Kaikissa yllämainituissa tapauksissa:

Tapaturman sattuessa ota mahdollisuuksien mukaan ensin yhteys Pohjola Terveysmestari –palveluun, puhelimitse 0100 5225 (mpm/pvm) tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta. He arvioivat hoidon tarpeen sekä ohjaavat oikeaan hoitopaikkaan. Tätä kautta on myös mahdollista saada suorakorvaus hoidosta. Muuten hoito pitää ensin maksaa itse ja hakea korvausta jälkikäteen OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa vahinkoilmoituksella. Lisäksi Terveysmestari varmistaa mitä vakuutuksesi kattaa. Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon

Lisätietoa:

Hoidon maksun yhteydessä Kela-korttia näytetään tavalliseen tapaan ja korvauksen voi hakea jälkikäteen OP:n korvaushakemuksella (jos ei ole sopinut terveysmestarin kanssa suorakorvauksesta). Kiireellisissä tapauksissa voi mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan ja vakuutus korvaa tämän, mutta Pohjolasairaalassa ja ORAL hammaslääkärikeskuksessa asiat hoituvat huomattavasti kätevämmin vakuutuksen suhteen. Suosittelemme siis menemään ensikäynnistä lähtien OP:n Pohjola sairaalaan tai hammastapaturmissa ORAL:ille.

 

Lisätietoja vakuutukseen liittyen saa toimistolta:

toimisto@bounce-espoo.fi tai 045 120 5320

Lääkärikäynnin jälkeen:

Ota yhteyttä Petriinaan, jotta tiedämme harrastuksen jatkosta sekä saadaksenne ohjeita mahdolliseen kausimaksun palautukseen.

 

Jumppaturva -vakuutus (harrastajat)

Vakuutusehdot ja tuoteselosteet päivittyvät tai voivat päivittyä vuosittain. Voimisteluliiton sivuilta saat uusimmat ehdot. Tarkista ja varmista aina ehdoissa mainittu voimassaolopäivä.

Voimisteluliiton sivut: https://www.voimistelu.fi/fi/Seurat/Hallinto-ja-j%C3%A4senyys/Vakuutukset

Jumppaturva-vakuutuksen tuoteseloste 2021: https://www.voimistelu.fi/Portals/0/Lajit%20yleist%C3%A4/Vakutuukset/Jumppaturva2021.pdf

Vakuutusehdot (1.4.2021): https://www.op.fi/tac?did=Heurh0000002707&cs=e724bd84516ae055135aad0d80a3aff0502a16b6d0b581d3a55bd5b6b7cf84f9

 

Lisätietoa ja tarkennuksia vakuutusehtoihin, korvauksiin ja muihin vakuutustietoihin liittyen: urheiluvakuutukset@op.fi