Aikuiset

AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset pääsevät mukaan harrastuksen pariin omissa ryhmissään. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaisesti. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita kuin uusiakin tulokkaita. Harjoitukset koostuvat hyvästä alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!

AIKUISTEN KURSSIT 2022

Aikuisten trampoliinivoimistelun alkeiskurssi (4 kertaa)

Tiistaisin 10.5.-31.5. klo 18.00-19.30

Aikuisten trampoliinivoimistelun alkeiskurssi sopii loistavasti aloittelijoille ja on tarkoitettu erityisesti aikuisille, joilla ei ole aiempaa taustaa trampoliinivoimistelusta tai voimistelusta. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Lajitaidoissa keskitytään trampoliinivoimistelun perusteiden harjoitteluun ja hauskuus on taattu! Heittäydy siis rohkeasti mukaan.

Hinta 55 €

Aikuisten trampoliinivoimistelun kesän tehokurssi (5 kertaa)

6.6.-20.6. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19.30-21.00

Aikuisten trampoliinivoimistelun tehokurssilla pääset treenaamaan trampoliinivoimistelua intensiivisesti kaksi kertaa viikossa. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille, aiemmin trampoliinivoimistelua harrastaneille tai aiempaa liikuntakokemusta. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Kurssin harjoitteita eriytetään osallistujan taitotason mukaan, joten kaikki saavat sopivia treenejä lähtötasosta riippumatta!

Hinta 65 €

VANHEMPIEN KUNTOILUTILA

KUNTOILUTILA ON POIS KÄYTÖSTÄ KORONATILANTEEN VUOKSI. PÄIVITÄMME KUN KUNTOILUTILA ON TAAS KÄYTÖSSÄ.

BounCen uudelta hallilta löytyy kaikkien hallissa toimivien seurojen yhteinen kuntoilutila. Kuntoilutila on ensisijaisesti tarkoitettu huoltavaa harjoittelua tekevien kilpaurheilijoiden käyttöön. Tilaa saavat kuitenkin käyttää myös bouncelaisten vanhemmat sillä välin, kun lapset ovat harjoituksissa. Kuntoilutilasta löytyy käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole käytössä. Kuntoilutila on auki lasten harjoitusten aikaan. Vuonna 2022 BounCe haluaa kannustaa vanhemmat liikkeelle ja kuntoiluhuone on maksutta kaikkien bouncelaisten vanhempien käytössä. Kuitenkin niin, että etuoikeus tilaan on hallin pääkäyttäjien eli seurojen urheilijoiden.