Aikuiset

AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset pääsevät mukaan harrastuksen pariin omissa ryhmissään. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaisesti. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita kuin uusiakin tulokkaita. Harjoitukset koostuvat hyvästä alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!

AIKUISTEN KURSSIT 2023

PowerBounce

PowerBounce on uudenlainen hien ja naurun täyttämä ryhmäliikuntakonsepti, joka haastaa monipuolisesti jokaista osallistujaa aloittelijasta kokeneeseen liikkujaan! PowerBouncessa harjoitusalustana käytetään isoksi osaksi trampoliineja, joten se sopii hyvin myös herkästi kipeytyville nivelille. PowerBounce on ensisijaisesti koko kehon voimatreeni, jossa syke nousee kuin huomaamatta! PowerBounce on hyvänmielen liikuntaa, jota voi tehdä omalla kuntotasollaan kevyemmin tai vaihtoehtoisesti ”veren maku suussa”. Kuitenkin aina hymyissä suin ja pilke silmäkulmassa! Mitään laji- tai liikuntataustaa ei tarvita.

PowerBounce toteutetaan syksyllä 5 kerran kursseina, joten voit tutustua toimintaan helposti sitoutumatta pitkäksi ajaksi. Kurssi alkaa starttikerralla ennen varsinaista kurssin aloitusta. Starttikerralla tutustutaan konseptiin ja käydään läpi treenien aikana tarvittavia tekniikoita ja liikeratoja, jotta varsinaisista treeneistä saa jatkossa mahdollisimman tehokkaat! Starttikerta kuuluu kurssin hintaan ja sille saa osallistua seuraavilla kursseilla aina uudelleen ja hioa yhä monipuolisempia tekniikoita.

PowerBounce -tuntiin sisältyy lyhyt alkuverryttely, PowerBounce – voimaosio ja loppuverryttely. Mukaan tarvitset juomapullon, liikuntavaatteet ja sukat.

Kurssi hinta 60€