Aikuiset

AIKUISTEN HARRASTERYHMÄT

Aikuiset pääsevät mukaan harrastuksen pariin omissa ryhmissään. Laji sopii aikuisille erinomaisesti; uuden oppiminen sekä liikuntamuodon hauskuus ja tehokkuus yhdistyvät aikuisten harjoituksissa. Aikuisten harjoitukset etenevät yksilöllisesti jokaisen oman taitotason mukaisesti. Samassa ryhmässä voi olla jo pitkään lajia harrastaneita kuin uusiakin tulokkaita. Harjoitukset koostuvat hyvästä alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lihaskunto- tai venyttelyosiosta.

Katso aikuisryhmien aikataulut ryhmäkalenterista ja hinnat täältä. Ilmoittautumaan pääset täältä!

Aikuisten trampoliinivoimistelun alkeet -lyhytkurssi
Keväällä 2021 järjestämme myös AIKUISTEN TRAMPOLIINIVOIMISTELUN ALKEET -lyhytkurssin. Kurssi sopii loistavasti aloittelijoille ja on tarkoitettu erityisesti aikuisille, joilla ei ole aiempaa taustaa lajista. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelystä, hyppimisestä ja lyhyestä lihaskunto- tai venyttelyosiosta. Lajitaidoissa keskitytään trampoliinivoimistelun perusteiden harjoitteluun ja hauskuus on taattu! Heittäydy siis rohkeasti mukaan. Kurssin hinta on 65€. Lisäksi maksettavaksi tulee BounCen jäsenmaksu 30€/2021, joka sisältää vakuutuksen. Perhe- tai muita alennuksia ei voi käyttää kurssimaksun yhteydessä.
Kurssin tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

VANHEMPIEN KUNTOILUTILA

KUNTOILUTILA ON POIS KÄYTÖSTÄ KORONATILANTEEN VUOKSI. PÄIVITÄMME KUN KUNTOILUTILA ON TAAS KÄYTÖSSÄ.

BounCen uudelta hallilta löytyy kaikkien hallissa toimivien seurojen yhteinen kuntoilutila. Kuntoilutila on ensisijaisesti tarkoitettu huoltavaa harjoittelua tekevien kilpaurheilijoiden käyttöön. Tilaa saavat kuitenkin käyttää myös bouncelaisten vanhemmat sillä välin, kun lapset ovat harjoituksissa. Kuntoilutilasta löytyy käsipainoja, tanko, kuminauhoja, vatsalihaspenkki, mattoja, keppejä ja kahvakuulia eli monipuolisesti välineitä lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteluun. Varsinaisia kuntosalilaitteita ei ole käytössä. Kuntoilutila on auki lasten harjoitusten aikaan. Vuonna 2021 BounCe haluaa kannustaa vanhemmat liikkeelle ja kuntoiluhuone on maksutta kaikkien bouncelaisten vanhempien käytössä. Kuitenkin niin, että etuoikeus tilaan on hallin pääkäyttäjien eli seurojen urheilijoiden.