Freestyle Bounce

Freestyle Bounce -ryhmät:

Emme järjestä Freestyle Bounce ryhmiä syyskaudella 2024.

Freestyle Bounce -tunneilla tärkeintä on pitää hauskaa! Tunneilla keskitytään monipuoliseen liikkumiseen ottaen vaikutteita useista eri lajeista, kuten trampoliini- ja telinevoimistelusta, parkourista, kamppailulajeista, pallopeleistä yms. Tunnit järjestetään iltapäivällä niin, että lapset ja nuoret voivat tulla harjoituksiin suoraan kouluista. Tunnit on tarkoitettu ennen kaikkea niille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa omaksi ilokseen ja haastaa itseään omantasoisella tekemisellä. Tunti sopii lisäksi erittäin hyvin oheisharjoitteluksi kaikkiin lajeihin, joissa kehonhallinnan ja ketteryyden harjoittelusta on hyötyä.

Kauden aikana jokainen tunti on erilainen ja niiden suunnittelusta vastaavat useiden eri lajien valmentajat. Tunnit koostuvat mm. liikunnallisista leikeistä, peleistä, radoista, temppujen harjoittelusta yms. Tunneilla käytetään monipuolisesti erilaisia liikkumaan motivoivia telineitä ja välineitä. Freestyle Bounce -tunnilla kehitytään perusliikuntataidoissa eikä niinkään yhden tietyn lajin lajitaidoissa. Etenkin kehonhallinta ja ketteryys kehittyvät hauskasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on saavuttaa ennen kaikkea ne lapset ja nuoret, jotka eivät ole vielä löytäneet minkään liikunnallisen harrastuksen pariin. Tunnin harjoitteet soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille ja ohjaajat varioivat harjoitteita kullekin osallistujalle sopivaksi.

Freestyle Bounce on monipuolinen ja liikkumaan innostava tunti, joka motivoi jatkamaan liikkumista myös vapaa-ajalla. Mukaan tarvitset ainoastaan sisäliikuntavaatteet, sukat ja juomapullon. Tervetuloa mukaan!

Freestyle Bouncen hinta on 145€/ lukukausi.

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi