Bouncingvuorot

BOUNCING- TUNNIT

Bounce järjestää satunnaisesti Bouncing-tunteja, joissa Bouncen jäsenillä on mahdollisuus vuokrata trampoliini oheisvälineineen tunniksi käyttöönsä! Voit tulla pomppimaan perheen, kaveriporukan tai vaikka kummin kanssa. Bouncing-tunnilla ei ole ohjattua toimintaa, mutta paikalla on Bouncen ohjaaja antamassa vinkkejä hyppimiseen! 

Bouncing-tunnin hinta:
1 trampoliini / 1 h = 40 €

Bouncing- tunti on vapaa tramppavuoro perheelle tai kaveriporukalle. Varaa perheellesi tai ystäväporukalle oikea kilpatrampoliini käyttöön tunniksi ja vietä kiva liikuntahetki yhdessä perheen tai ystävien kanssa! Varattavissa on neljä trampoliinia eli mukaan mahtuu neljä porukkaa. Paikalla on ohjaaja, joka valvoo sääntöjen noudattamista ja harjoittelun turvallisuutta. Varsinaista opetusta ei järjestetä. Jokainen vuoro varataan erikseen jäsenrekisteri Hoikan kautta.

Ilmoittautuminen Bouncing-tunnille Hoikassa, ilmoittautumaan pääsette täältä. Bouncin-tunnille ilmoittautumisessa yksi henkilö ilmoittautuu tunnille ja varaa näin käyttöönsä yhden trampoliinin. Osallistujamäärän perhe/porukka saa päättää itse, mutta kannattaa huomioida kullekin osallistujalle tunnissa jäävä hyppyaika (käytössä yksi trampoliini per porukka, jolloin esimerkiksi 6 hlön porukalle jää tunnissa hyppyaikaa 10min/hlö). Tunti pidetään mikäli tunnille osallistuu vähintään kaksi porukkaa/perhettä, mikäli tunti ei toteudu, ilmoitamme siitä aina saman viikon keskiviikkona.

Paikan peruuttaminen:

Oman varauksen peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi Laskun maksamatta jättäminen tai vuorolta pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään vuorolle, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille perheille.

  • Varauksen peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään viikkoa (7vrk) ennen vuoroa.
  • Varauksen peruutuksesta alle viikko ennen vuoroa veloitamme maksun kokonaisuudessaan.
  • Vuoro voidaan peruuttaa tai vaihtaa toiseen ajankohtaan alle viikko ennen vuoroa kuluttomasti vain äkillisissä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan.

Vastuu: 

Kullakin trampan varanneella porukalla tulee olla mukana vähintään yksi täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa oman porukan toiminnasta harjoitusvuoron ajan. Seuran vakuutus ei kata bouncing- tunnilla mahdollisesti sattuvia tapaturmia, joten osallistujilla on halutessaan oltava oma vakuutus. Lapset ovat omien aikuistensa valvonnassa ja vastuulla bouncing- tunnin aikana. Jokaisen porukan tulee allekirjoittaa ”bouncing -tunnin – ohjeet osallistujille”- lomake ennen omaa harjoitusvuoroa. Olettehan siis hyvissä ajoin paikalla!