Hanna Tuomainen/ Brilliant

Hei, olen Hanna ja toimin ensi kaudella yhtenä Brilliant joukkueen valmentajana!
Valmennustaustaa löytyy cheerin parissa leveleiltä 1-3 pian 9 vuotta. Olen kouluttautunut urheiluhierojaksi ja personal traineriksi, joka vahvisti paljon valmennusosaamista ja ymmärtämistä lihasten ja nivelten toiminnasta. Lisäksi olen käynyt lajikoulutuksia stuntti- ja tumbling tekniikasta, fyysisiä ja psyykkisiä koulutuksia sekä yksityisen level 3- tekniikka/sääntökoulutuksen.

Valmentajana olen määrätietoinen, suunnitelmallinen ja urheilijalähtöinen. Haluan luoda turvallisen harjoitusympäristön, tekemällä joukkueelle soveltuvia taitoja ja etenemällä rauhassa. Kysyn, kuuntelen ja kannustan, jotta urheilijoilla olisi myös psyykkisesti turvallinen olo minun valmennuksessani. Odotan innolla tulevaa kautta, nähdään hallilla

– Hanna