PowerBounce

PowerBounce on uudenlainen hien ja naurun täyttämä ryhmäliikuntakonsepti, joka haastaa monipuolisesti jokaista osallistujaa aloittelijasta kokeneeseen liikkujaan! PowerBouncessa harjoitusalustana käytetään isoksi osaksi trampoliineja, joten se sopii hyvin myös herkästi kipeytyville nivelille. PowerBounce on ensisijaisesti koko kehon voimatreeni, jossa syke nousee kuin huomaamatta! PowerBounce sopii jokaiselle ja treenin voi tehdä omalla kuntotasollaan kevyemmin tai vaihtoehtoisesti ”veren maku suussa”. Kuitenkin aina hymyissä suin ja pilke silmäkulmassa! Mitään laji- tai liikuntataustaa ei tarvita.

PowerBounce toteutetaan syksyllä 5 kerran kursseina, jolloin voit tutustua toimintaan helposti sitoutumatta pitkäksi ajaksi. Kurssin ensimmäinen kerta on starttikerta. Starttikerralla tutustutaan konseptiin ja käydään läpi treenien aikana tarvittavia tekniikoita ja liikeratoja, jotta varsinaisista treeneistä saa jatkossa mahdollisimman tehokkaat! Starttikerta kuuluu kurssin hintaan ja sille saa osallistua seuraavilla kursseilla aina uudelleen ja opetella yhä monipuolisempia tekniikoita.

PowerBounce -tuntiin sisältyy lyhyt alkuverryttely, PowerBounce – voimaosio ja loppuverryttely. Mukaan tarvitset juomapullon, liikuntavaatteet ja sukat.

Kurssi hinta 60€

Syksyn PowerBounce- kurssit:

Kurssi 1: Torstaisin 24.8.-21.9.2023 klo 19.30-20.30

Kurssi 2: Torstaisin 28.9.-2.11. 2023 klo 19.30-20.30

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi