Riikka Koponen

Moikka!

Olen Riikka ja aloitin BounCen lasten liikunnan koordinaattorina syksyllä 2020. Tehtäviini kuuluu vauva- ja taaperoperheiden sekä päiväkoti- ja alakouluikäisten ja heidän perheiden toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen. Lisäksi tehtäviini kuuluu yhteistyö päiväkotien ja koulujen kanssa sekä loma-aikojen leiri- ja kurssitoiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden seuran työntekijöiden kanssa.

Koulutukseltani olen Lapin ammattikorkeakoulusta valmistunut liikunnanohjaaja (AMK). Olen käynyt myös liikunnan perustutkinnon sekä hierojan ammattitutkinnon, joten liikunta ja hyvinvointi ovat olleet mielenkiinnon kohteeni jo usean vuoden ajan. Lisäksi olen käynyt Taitoc- taitovalmennuksen perus- ja hallintataito koulutukset.

Oma lajitaustani on jalkapallon parissa reilu 10 vuoden ajan. Lisäksi tykkään temppuilla ja kokeilla uusia lajeja. Trampoliinivoimisteluun olen päässyt mukaan työskennellessäni BounCella. Trampoliinit ovat olleet mukana myös taitovalmennuksissa, joita olen tehnyt useiden eri lajien kanssa. Olen ohjannut päiväkoti-ikäisiä ja alakouluikäisiä lapsia eri lajien ja liikuntataitojen opetuksen parissa. Lisäksi olen ollut mukana lasten liikuntaleireillä ohjaajana ja lajivastaava  sekä toiminut liikuntapainotteisen iltapäiväkerhon vastuuohjaajana. Minulla on siis monipuolista kokemusta lasten liikunnan ohjaamisesta aina 2-vuotiaista 18- vuotiaisiin ja koen, että työskentely heidän kanssaan on erittäin mieluista ja antoisaa.

Minulla on halu vaikuttaa positiivisesti lasten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liikunnan ilon ja onnistumisen elämysten kautta. Omassa ohjaamisessa ja lasten parissa toimiessa näen tärkeänä huomioida yksilöt, sillä jokaisella on erilaisten kyvyt toimia, liikkua ja oppia. Liikunnan ilo, onnistumisen kokemukset sekä tasapuolisuus ovat arvoja, joihin perustan oman toimintani lasten parissa.

Lasten liikunnan koordinaattorina tavoitteenani on viedä eteenpäin seuran toimintaa lasten liikunnan saralla sekä kehittää yhteistyötä päiväkotien ja koulujen kanssa. Ohjaajana pyrin olemaan innostava ja kannustava. Lisäksi haluan tarjota turvallisen ja innostavan liikkumisympäristön, jossa jokainen saa onnistumisen kokemuksia ja pääsee kehittymään.

Mikäli sinulla on kysyttävää alle kouluikäisten-, alakouluikäisten-  tai perhetoimintaan liittyen minulle voi soittaa tai laittaa sähköpostia.

p. 045-3140847
s.posti: riikka@bounce-espoo.fi