Lasten leiritoiminta

KESÄN LIIKUNTALEIRIT

Kesäleiri 1 (ma 7.6. –  pe 11.6.2021) TÄYNNÄ!
Kesäleiri 2 (ma 14.6. – pe 18.6.2021)
Kesäleiri 3 (ma 21.6. – ke 23.6.2021) (3 pv)
Kesäleiri 4 (ma 28.6. – pe 2.7.2021)
Kesäleiri 5 (ma 2.8. – pe 6.8.2021)
Cheerleading-liikuntaleiri (ma 2.8. – pe 6.8.2021)

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväinen liikuntaleiri sisältää monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja kesästä iloisin mielin.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat tytöt ja pojat.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan stunttien eli nostojen alkeita sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä uusiin valmentajiimme. Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa syksyn joukkueissa!

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leiri pidetään Bouncen salissa Kerassa (Kutojantie 12). Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.
Leiripäiviin kuuluu monipuolinen lounas, joka sisältyy leirin hintaan.

Leirihinnat:

 • Kesäleiri ma-pe: 175€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 155€
  • Ilmoittautuminen toiselle leirille: 165€
 • Juhannusviikon leiri ma-ke: 105€ 
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 95€
 • Jokaisen leirille osallistuvan on maksettava lisäksi Bouncen jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2021.

Hinnat sisältävät ruokailut ja leiriaktiviteetit.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kesäleirille on auki ja ilmoittautumaan pääset tästä.

HUOMIOITAVAA

Leirin toteutuminen: Leirit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 9 lasta / leiri. Jos leiri joudutaan koronarajoitusten, karanteenien tai muiden seurasta tai viranomaisten määräyksistä johtuvien syiden vuoksi perumaan, leirimaksu palautetaan osallistujille.

Leirikirje: Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella! Huom. kirjeessä myös leirikohtaiset tarkennukset koskien koronan vaikutuksia leirin sisältöön ja ohjeistukset turvalliseen leirillä toimimiseen. 

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse Riikalle (riikka@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

 • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
 • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
 • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
 • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.
 • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua leirille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
 • Mikäli leiri joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut leirimaksut. Leirin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

Lisätietoja: riikka@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.

 

”Kiitos hyvin toteutetusta leiristä. Leirikirje oli informatiivinen ja se tuli hyvissä ajoin. Lapsi viihtyi leirillä mahdottoman hyvin ja oli innoissaan kaikesta uudesta oppimastaan. Leiriruokailukin oli selvästi lasten mieleen 🙂 Arvostan myös leiridiplomia, johon olitte kirjoittaneet jokaisesta henkilökohtaisen palautteen. Tuli näin vanhemmallekin kiva fiilis.”
-kesäleiriläisen vanhempi

”Ohjaajat olivat todella kivoja ja keksivät hyviä leikkejä ja osasivat valmentaa hyvin”
-kesäleiriläinen