Lasten leiritoiminta

Kevään 2024 leirit

Talviloman leirit:

Cheerleading-leiri ma- ke 19.2.-21.2.2024
Trampoliinipainotteinen liikuntaleiri ma-ke 19.2.-21.2.2024

Kesän 2024 leirit

Kesän leirien ajankohdat: 

Ma-Pe 3.-7.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 1
Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Pe 10.-14.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 2
Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Ke 17.-19.6. BOUNCEN KESÄLEIRIT 3
Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit
Ma-Pe 24.-28.6 BOUNCEN KESÄLEIRIT 4
Kesäloman cheerleading- ja trampoliinivoimisteluleirit 

Ilmoittautuminen aukeaa 21.2. klo 10.00!

ILOISTA JA TURVALLISTA LEIRITOIMINTAA HAUSKAN LAJIN PARISSA

Bouncen kokopäiväiset liikuntaleirit sisältävät monipuolisesti akrobatiaa, pelejä ja leikkejä sekä harjoittelua oikeilla kilpatrampoliineilla. Leirillä opitaan hauskoja ja turvallisia tramppatemppuja, joiden osaamista voi hyödyntää myös kotitrampalla! Lisäksi vietetään mukavaa aikaa yhdessä leirikavereiden kanssa. Leiri päättyy huikeisiin leiriolympialaisiin, joissa kisaillaan hyvässä ja kannustavassa hengessä! Tarkoituksena on nauttia liikunnasta ja leirikavereiden seurasta iloisin mielin. Tältä sivulta alempaa löytyy leirien alustava päiväohjelma. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki trampoliinivoimistelusta kiinnostuneet. Leirille ei tarvita aiempaa lajitaustaa voimistelusta tai muista lajeista. Leirillä opitaan osaavien ohjaajien johdolla uusia temppuja ja taitoja jokaisen oman tason mukaan. Osallistujia jaetaan tarvittaessa pienryhmiin, jotta kaikille voidaan tarjota sopivasti haastetta! Leirille voivat osallistua kaikki 7-12-vuotiaat. Trampoliiniharjoittelu tapahtuu isoilla kilpatrampoliineilla. Lisäksi harjoitteita ja temppuja tehdään myös tuplaminitrampoliinilla, air trackilla ja minitrampoliinilla.

Cheerleading-liikuntaleirillä tutustutaan cheerleadingin alkeisiin ja harjoitellaan stunttien eli nostojen alkeita, avorivitreeniä sekä akrobatiaa. Leirillä on myös erilaisia pelejä ja leikkejä sekä leiriolympialaiset! Leirille voivat osallistua Bouncen harrastajat ja kaikki cheerleadingista kiinnostuneet 7- 12 -vuotiaat. Leiri on hyvä mahdollisuus tutustua lajiin sekä uusiin valmentajiimme. Cheerleading-leirin päiväaikataulu on pääpiirteittäin samanlainen trampoliinileirin kanssa. Trampoliiniharjoittelu korvautuu cheerleadingillä, mutta myös trampalla päästään hyppimään! Leirin jälkeen cheerleadingia voi jatkaa esimerkiksi syksyn joukkueissa!

PAIKKA, AIKATAULU JA HINNAT

Leirit pidetään Bouncen hallilla Kivenlahdessa osoitteessa Kattilalaaksontie 1. Aktiivista leireilyä on joka päivä klo 9 – 15. Ohjaajat ovat paikalla klo 8 – 16, joten paikalle voi halutessaan saapua jo klo 8 ja lähteä joustavasti klo 15 ja 16 välissä.

Leirihinnat:

 • Syyslomaleiri/hiihtolomaleiri/ juhannusviikon kesäleiri (3pv) : 120€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 105€
 • Kesäleirit (trampoliini ja cheerleading) (5pv): 195€
  • Perheen toinen ja sitä seuraavat lapset: 175€
  • Ilmoittautuminen toiselle leirille: 185€
 • Jokaisen leirille osallistuvan uuden harrastajan on maksettava leirimaksun lisäksi Bouncen jäsenmaksu 35€. Jäsenmaksu sisältää vakuutuksen. Jäsenmaksu on voimassa koko vuoden 2024 loppuun. Leiripäivän hinnat eivät sisällä lounasta. 
LEIRIPÄIVÄN AIKATAULU

Alla on kuvattuna trampoliinileirin yleinen päiväaikataulu, johon saattaa tulla pieniä muutoksia päivistä ja erikoisohjelmasta johtuen. Alkuviikolla leikit ja pelit painottuvat ryhmäytymiseen ja lajiharjoittelu kilpatramppoihin ja turvallisiin tekniikoihin tutustumiseen. Leiripäivät sisältävät monipuolista lajiharjoittelua.

Klo. 8 – 9 Leirille saapuminen, vapaata valvottua toimintaa

Klo. 9.00 – 9.30 Alkuverryttely (pelit, leikit yms.)

Klo. 9.30 – 11.00 Trampoliini/cheerleading-harjoittelua (omaa vuoroa odottaessa pelejä, leikkejä ja lajia tukevia harjoitteita permannolla, minitrampoliinilla, tuplaminitrampoliinilla ja air trackilla)

Klo. 11.00 – 12.00 Oma lounas + vapaata valvottua toimintaa

Klo. 12.00 -12.45 Kevyitä ja rauhallisia pelejä ja leikkejä sekä alkuverryttely

Klo. 12.45 – 14.45 Trampoliini-/cheerleading-harjoittelua

Klo. 14.45 – 15.00 Välipala

Klo. 15.00 – 16.00 Vapaata valvottua toimintaa, kotiin lähtö

ILMOITTAUTUMINEN

Viimeinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen leirin alkua, joten varmista oma paikkasi ajoissa!

HUOMIOITAVAA

Leirin toteutuminen: Leirit toteutuvat kun mukaan saadaan vähintään 9 lasta / leiri. Jos leiri joudutaan perumaan seurasta johtuvista syistä, leirimaksu palautetaan osallistujille kokonaisuudessaan, jos leiri perutaan ennen sen alkua, muilta osin palautetaan toteutumattomien leiripäivien osuus.

Leirikirje: Jokainen leiriläinen saa ennen leiriä sähköpostitse kirjeen, jossa on tärkeää tietoa leiriin liittyen. Luettehan kirjeen huolella!

Paikan peruuttaminen: Leirin peruutuksesta on ilmoitettava sähköpostitse toimistolle (toimisto@bounce-espoo.fi). Laskun maksamatta jättäminen tai leiriltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Mikäli tiedät, ettet pääsekään leirille, on peruutus tehtävä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa jollekin toiselle halukkaalle.

 • Leirin peruutus on maksuton, kun ilmoitat peruuntumisesta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen leirin alkua.
 • Leirin peruutuksesta alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua veloitamme leirimaksun kokonaisuudessaan.
 • Leiri voidaan peruttaa alle kaksi viikkoa ennen leirin alkua kuluttomasti vain äkillisessä sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan.
 • Jos lapsi sairastuu / loukkaantuu kesken leirin, hyvitetään jäljellä olevien leiripäivien maksu lääkärintodistusta vastaan.
 • Huom. Flunssaoireisena EI saa osallistua leirille! Flunssaoireisilta ei poikkeuksellisesti vaadita lääkärintodistusta hyvitykseen.
 • Mikäli leiri joudutaan kokonaan perumaan Bouncen toimesta, ilmoitamme osallistujille ja palautamme jo maksetut leirimaksut. Leirin keskeytyminen seurasta riippumattomista syistä ei oikeuta palautuksiin.

Lisätietoja: toimisto@bounce-espoo.fi tai 045 314 0847.

”Ohjaajat olivat todella kivoja ja keksivät hyviä leikkejä ja osasivat valmentaa hyvin”
-kesäleiriläinen