Marleena Malkki/ Brilliant

Olen Marleena ja toimin Bouncessa valmennuspäällikkönä ja trampoliinivoimistelun kilpavalmentajana. Syksystä alkaen kuulun L3-joukkueen valmennustiimiin. Valmennustyötä olen tehnyt yli 20 vuotta trampoliinivoimistelun parissa. Cheerleadingissä olen ollut mukana ja toiminut valmentajiemme sparrausapuna nyt kolmen vuoden ajan. Molemmissa valmentamissani lajeissa urheilija tarvitsee hyvin samanlaisia ominaisuuksia menestyäkseen ja koen, että minulla onkin paljon annettavaa niin akroon kuin stuntteihinkin fysiikkavalmennusosaamiseni ja teline- ja trampoliinivoimistelutaustani myötä.

Toteutan työssäni nykyaikaista ja kokonaisvaltaista valmentamista ja turvallisuus on yksi tärkeimmistä periaatteistani. Valmentajana olen vaativa huumoria kuitenkaan unohtamatta. Mielenkiinnonkohteitani ovat yksilöllinen fysiikkavalmennus ja vammojen ennaltaehkäisy. Panostan työssäni erityisesti hyvän fysiikka- ja lajitekniikkapohjan rakentamiseen. Laadukas pohjatyö on ehdottoman tärkeää, kun vaikeammat taidot rakennetaan aiemmin opittujen päälle.

Olen valtavan innoissani päästessäni tuomaan osaamistani ja yksilöllisen valmentamisen periaatteita joukkueelle ja viemään jokaista urheilijaa eteenpäin omalla urheilu-urallaan. Jokaiselle urheilijalle haluan sanoa, että mitä vain voi saavuttaa, kun siihen itse uskoo ja on valmis tekemään hurjasti töitä kehittymisensä eteen. Mikään ei ole minulle valmentajana innostavampaa kuin aidosti motivoituneet ja asiaansa sitoutuneet urheilijat!