Milla Hokkanen

Moikka!

Olen Milla. Trampan parissa olen ollut jo yli 9 vuotta. Kilpailen kansainvälisissä ja kansallisissa kisoissa! Tykkään trampoliinivoimistelusta, koska se on vauhdikasta ja hauskaa!

Olen toiminut BounCen ohjaajana syksystä 2014 lähtien. Syksyllä 2018 aloitin BounCen kilpailijoiden vakituisen valmentamisen harrasteryhmien ohjaamisen ohella. Olen käynyt Suomen voimisteluliiton Jumppakoulu-koulutuksen kolme kurssia ja keväällä 2015 suoritin ensimmäisen tason tuomarikoulutuksen. Käytynä on myös Tuomarikoulutus 2. Syksyn 2016 aikana kävin Suomen Voimisteluliiton 2-tason valmentajakoulutuksen. Lisäksi olen käynyt fyysisen valmennuksen koulutuksen, valmennuksen suunnittelu ja seuranta -koulutuksen ja DMT-koulutuksen. Valmennan kisaryhmiä, sekä eri ikäisiä ja tasoisia harrasteryhmiä aina lapsista aikuisiin.

Olen valmentajana positiivinen, kaikkia kannustava ja innokas oppimaan uutta! Minua näkee salilla kaikkina päivinä viikosta. Ohjaamisessa minulle on tärkeintä, että kaikki lapset viihtyvät treeneissä. Nähdään hallilla! 😀

Milla p. 040-515 6606