Esittely

Voimisteluseura Bounce Espoo ry on espoolainen trampoliinivoimisteluun erikoistunut urheiluseura. Bouncelaiset harjoittelevat Keran juna-aseman vieressä. Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikuntaa ja tarjota eri-ikäisille, erityisesti lapsille ja nuorille, mahdollisuus harrastaa monipuolista liikuntaa harrastus-, kilpa- ja huippu-urheilutasolla jokaisen yksilöllisten edellytysten ja tarpeiden mukaisesti. Seuran valikoimaan kuuluu trampoliinivoimistelun kolme eri lajia: yksilötrampoliini, synkrotrampoliini ja tuplaminitrampoliini eli DMT. Olympiakomitea ja Voimisteluliitto ovat myöntäneet seuralle lasten ja nuorten tähtimerkin osoituksena laadukkaasta toiminnasta.

Seuran nimi, Bounce (Voimisteluseura Bounce Espoo), tarkoittaa muun muassa ponnistusta ja pomppua. Lajin pariin löytäneet käsittävät termin myös rentona yhteisenä olemisena – yhteenkuuluvuutena. Sana kuvaa lajiamme hyvin; trampoliinivoimistelu on korkeuksissa tehtäviä, hallittuja ja turvallisia temppuja, nautittavaa harrastamista, mutta myös erittäin haastavaa ja pitkäjänteisyyttä vaativaa kilpa- ja huippu-urheilua.

Ammattitaitoinen ohjaus ja valmennus ovat meille tärkeää. Kaikki ohjaajina toimivat työntekijämme koulutetaan lajin osaajiksi seuraten voimisteluliiton koulutuspolkua ja järjestäen sisäisiä koulutuksia. Kokemusta kartutetaan aluksi apuohjaajan roolissa ja vähitellen siirrytään itsenäisempään rooliin ja haastavampiin ryhmiin. Kilpavalmentajillamme on koulutuksen ja monipuolisen kokemuksen lisäksi oma trampoliinivoimistelun kilpatausta ja erittäin vahva lajiosaaminen.

LASTEN JA NUORTEN TÄHTISEURA

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti. Lisätietoja tähtiseuratoiminnasta: Tähtiseurat – seurojen laatuohjelma – Suomen Olympiakomitea

BOUNCEN ARVOT

  • turvallisuus
  • laatu
  • hauskuus
  • yhteisöllisyys