Harrastajan polku

Bouncella nuorimmat jäsenet ovat noin 1-vuotiaita, jotka temppuilevat Minibouncessa opetellen motorisia perustaitoja yhdessä vanhemman kanssa. Minibounce ryhmästä voi hieman vanhempana (n. 3-vuotiaana) siirtyä MiniNinjoihin. MiniNinjat opettelevat perusliikuntataitoja ja ketteryyttä, kuten kiipeilyä, kierimistä ja kuperkeikkoja leikin kautta, trampoliineja unohtamatta. Harrasteryhmiin on puolestaan mahdollista siirtyä noin 7-vuotiaana, jossa pääsee etenemään alkeisryhmästä aina edistyneisiin asti. Edistyneissä tehdään hyvin vaikeita liikkeitä, jotka on opittu turvallisesti vaihe vaiheelta. Lisäksi seuralla on motivoituneille ja useampia kertoja viikossa harjoitteleville nuorille tarjolla oma ryhmänsä, nuorten treeniryhmä, joka mahdollistaa tavoitteellisemman ja samalla porukalla tapahtuvan harjoittelun. Näiden ryhmien lisäksi meillä on ryhmiä aikuisille ja perheille (koko perhe pomppii, 4 – 11-vuotiaat lapset + aikuiset) sekä freestyle-ryhmä vapaampaa pomppimista kaipaaville. Harrastetoiminnassa on mahdollisuus osallistua harrastekilpailuihin ja suorittaa Voimisteluliiton merkkejä (startti-, pronssi-, hopea-, kulta- ja timanttimerkki), mutta kilpaileminen ei ole mikään välttämättömyys.

Mikäli harrastajan toiveena on päästä mukaan kilpatoimintaan, katsotaan harrastajan yleistä liikkumisen monipuolista taitavuutta ja liikkumishistoriaa. Trampoliinitaidot tai harrastajan ikä ei välttämättä määrää sitä, otetaanko hänet kilparyhmään. Kilparyhmään mahtuu yleensä vain yksittäisiä uusia harrastajia vuodessa.

Harrastajat ja kilpailijat viihtyvät meillä yleensä useita vuosia. Kokemus niin harraste- kuin kilpatoiminnasta on äärimmäisen arvokasta ja pidämme lajiosaajat erittäin mielellään lajin parissa. Sen vuoksi tarjoammekin halukkaille mahdollisuuden kouluttautua ohjaajaksi tai tuomariksi sekä halutessaan mahdollisuuden osallistua seuran vapaaehtois- tai hallitustoimintaan. Samaten oman harrastus- tai kilpauran päättyessä tarjoamme mahdollisuuden jäädä mukaan seuratyöhön, vaikka oma harjoittelu loppuisikin. Koulutamme tuomareitamme ja ohjaajiamme niin pitkälle kuin halua on. Kysy lisää mahdollisuuksia kokopäiväisiltä työntekijöiltämme!