Koululaiset

MUUVI-RYHMÄT (4.-6. lk)

HUOM! Muuvi-ryhmän syksyn aikataulut tarkentuvat myöhemmin!

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia Muuvi-ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. Muuvi on 4.-6. -luokkalaisille suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille lapsille, aloittelijoista edistyneempiin. Muuvi on uusi tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa lapsille, jotka haluavat kokeilla monipuolisesti eri lajeja sitoutumatta samaan harrastukseen koko kaudeksi. Ryhmissä harjoitellaan trampoliinivoimistelua osallistujien taitotaso huomioiden.

Muuviin ilmoittaudutaan erikseen jokaiselle kerralle aikaisintaan edellisen pidetyn kerran jälkeen ja viimeistään 24h ennen ryhmän alkua tekstiviestitse numeroon: 045 120 5320. Laita viestiin nimesi + mihin ryhmään olet tulossa + vanhemman puhelinnumero. Saat tekstiviestillä vahvistuksen ilmoittautumisesta. Harjoitukset järjestetään osoitteessa Kutojantie 12, Espoo.

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320

U6-RYHMÄT (7.-9. lk)

HUOM! U6-ryhmän syksyn aikataulut varmistuvat myöhemmin!

Bounce tarjoaa yhdessä Espoon liikuntapalveluiden kanssa maksuttomia U6-ryhmiä trampoliinivoimistelun parissa. Uusiks-ryhmät ovat 7.-9. -luokkalaisille ja lukiolaisille (13-18v.) suunnattuja harrasteryhmiä kaiken tasoisille nuorille, aloittelijoista edistyneempiin. Uusiks-ryhmät ovat uusi tapa tarjota matalan kynnyksen liikuntaa, jotta nuoret voivat jatkaa liikunnan harrastamista esimerkiksi oman aiemman lajinsa lopettamisen jälkeen.

U6-ryhmään ilmoittaudutaan erikseen jokaiselle kerralle aikaisintaan edellisen pidetyn kerran jälkeen ja viimeistään 24h ennen ryhmän alkua tekstiviestitse numeroon: 045 120 5320. Laita viestiin nimesi + mihin ryhmään olet tulossa + vanhemman puhelinnumero. Saat tekstiviestillä vahvistuksen ilmoittautumisesta. Harjoitukset järjestetään osoitteessa Kutojantie 12, Espoo.

Lisätietoja: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320.

KOULULIIKUNTARYHMÄT

Bounce toimii yhteistyössä Espoon kaupungin ja koulujen kanssa rakentaen lapsille ja nuorille positiivista suhtautumista liikunnalliseen elämäntapaan. Opettaja, tuo oma luokkasi liikuntatunnille oppimaan trampoliinitemppuja turvallisesti ja monipuolisesti kokeneiden ohjaajiemme johdolla. Trampoliinivoimistelu ja akrobatia kehittävät loistavasti muun muassa kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta. Aiempaa taustaa trampoliinista tai voimistelusta ei tarvita, sillä jokainen harjoittelee omalla taitotasollaan. Hauska yhdistelmä tarjoaa mahdollisuuden oppia aivan uusia taitoja ja saada onnistumisen kokemuksia jokaiselle luokan oppilaalle.

Liikuntatunnin voi varata KULPS-tuntina tai sen ulkopuolella esimerkiksi valinnaisen liikunnan ryhmälle tai muulle oppilasryhmälle. Tällöin tunti ei kuulu KULPSiin vaan koulu tai oppilaat maksavat itse osallistumisen.

KULPS!

KULPS! -kulttuuri- ja liikuntapolku johdattaa espoolaiset peruskoululaiset kotikaupungin kulttuuri- ja liikuntatarjonnan sekä kirjastopalveluiden pariin. KULPS! on peruskoululaisille maksuton osa opetusta ja kulttuuri- ja liikuntakasvatuksen väline. Elämykselliset oppimisympäristöt, uudet kokemukset sekä itse tekeminen ja tutkiminen tukevat ja vahvistavat oppimista. Liikuntapolulla tutustutaan eri liikuntalajeihin ja -paikkoihin. Valtava lajikirjo luo mahdollisuuden tutustua myös aivan uusiin, muuten ehkä vaikeasti saavutettaviin liikuntalajeihin. Jokaiselle koululaiselle löytyy laji, joka tuottaa iloa ja onnistumisen tunteita. Positiivinen kosketus liikuntaan voi laajentaa oppilaiden kokemusta liikunnan mahdollisuuksista ja tukea harrastuksen löytämistä.

Liikuntatuntien varaukset ja lisätiedot: salla@bounce-espoo.fi / 045 120 5320
Järjestäjä: Espoon kaupunki ja Voimisteluseura BounCe Espoo ry