Syntymäpäivät Bouncella

Vietä liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat BounCella!
Synttäreiden kesto 1h 45min. Synttäripaketti sisältää 15 min alkuleikin ja trampoliiniohjeistuksen, 1h trampoliini/temppurata-aikaa sekä 30 min aikaa syömiseen, lahjojen avaamiseen ym. Bouncen vip huoneessa. 

Synttäripaketit:

1-6- vuotiaiden synttäripaketti:

Pikkuhallin vuokraus, jossa käytössä 1 iso trampoliini, minitrampoliini ja vauhdikas temppurata.
Yksi ohjaaja
Suositus osallistujamäärä max 12 hlö
Hinta: ma- la 120€ ja su 150€

7- vuotiaiden synttäripaketti vaihtoehdot:

Ison hallin vuokraus, jossa käytössä 2 isoa trampoliinia ja tuplaminitrampoliini
Yksi ohjaaja
Suositus osallistujamäärä max 8 hlö
Hinta ma-la 120 € ja su 150€

Tai

Ison hallin vuokraus, jossa käytössä 4 trampoliinia ja tuplaminitrampoliini
Kaksi ohjaajaa
Suositus osallistujamäärä max 16 hlö
Hinta ma-la 150€ ja su 180€

Ohjaajamme vetää synttäriporukalle alkuleikin ja ohjeistaa turvalliseen hyppimiseen trampoliineilla. Hyppiminen on omatoimista ja vanhempien vastuulla, mutta ohjaaja valvoo turvallisuutta ja voi antaa vinkkejä hyppimiseen.
Huom! lapsia ei ole vakuutettu seuran puolesta ja synttäriporukalla on oltava omasta takaa aikuisia valvomassa toimintaa. 

Järjestelyt ja siivous

Vip huoneessa on käytössä jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin. Muulta osin synttäreiden järjestäjä huolehtii koristelusta, astioista, tarjoiluista sekä vip-tilan siivouksesta synttäreiden jälkeen. Tilaa voi tulla valmistelemaan ja koristelemaan ennen juhlien alkamista.

Varaukset ja peruutukset

Synttärivaraus tehdään sähköpostilla. Mahdollinen peruutus tulee tehdä 2 viikkoa ennen tilaisuutta. 2 viikon sisällä tapahtuvista peruutuksista perimme täyden hinnan. Äkillisissä sairastapauksissa on mahdollisuus siirtää synttäreitä toiseen ajankohtaan. Seuran tilat ovat pääosin viikoilla käytössä, joten synttäreitä on mahdollista järjestää viikonloppuisin. Ajankohta sovitaan varauksen yhteydessä.

Lisätiedot, varaukset ja peruutukset: riikka@bounce-espoo.fi tai 045-3140847