Louna Laiho

Moi!

Mun nimi on Louna ja olen vuonna 2005 syntynyt. Harrastin trampoliinivoimistelua itse vuodesta 2015 vuoden 2021 loppuun asti. Tramppaa ennen minulla on taustaa telinevoimistelusta. Pidän ohjaamisesta ja lasten kanssa toimimisesta. Ohjaajana olen innostava ja näytän kaikille hyvää mallia. Kannustan varmasti, kun opettelemme uutta!

Aloitin BounCen ohjaajana keväällä 2019. Ohjaan MiniNinjat -temppu- ja tramppakerhoa sekä trampoliinivoimistelun harrasteryhmiä. 

Olen käynyt useita BounCen omia ohjaajakoulutuksia ja lisäksi olen suorittanut muun muassa Suomen Voimisteluliiton 1. tason Startti – ja Voimistelukoulu -koulutuksen (2019 syksy) sekä Fyysisen valmennuksen peruskoulutuksen (2020 syksy). Vuonna 2020 olen käynyt verkkokoulutuksina ”Harrastuksessa sain loistaa: Konkreettisia esimerkkejä harrastuspolulta”  ja ”Valmennuksen suunnittelun ja seurannan perusteet” -koulutukset. Kouluttaudun jatkuvasti lisää.

Minusta parasta trampassa on kavereiden kanssa hauskanpito. Pitää ottaa huomioon, että näiden parhaiden tramppatyyppien vuoksi harrastus motivoi, koska silloin myös tulokset näkyvät!

Tavataan trampoilla!

P. 044 03 14050