Marleena Malkki

Moikka! Olen Marleena, trampoliinivoimistelun valmentaja ja kolmen lapsen äiti Espoosta. Toimin Bouncella valmennuspäällikkönä trampoliinivoimistelussa ja cheerleadingissä ja vastaan pääasiassa kansainväliselle tasolle tähtäävien urheilijoiden valmennuksesta sekä kilpatoiminnan koordinoinnista. Valmennuskokemusta minulle on kertynyt yli parikymmentä vuotta eri seuroista pääkaupunkiseudulla. BounCen vahvistuksena olen ollut koko seuran historian ajan. Minulla on kansallinen tuomarikortti trampoliinilla ja DMT:llä. Urani aikana olen kouluttautunut monipuolisesti lajitaidoista ja psyykkisestä valmennuksesta aina mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn. Toiselta ammatiltani olen kätilö, minkä tuomasta ammattitaidosta koen olevan hurjan paljon hyötyä toimiessani nuorten kanssa.

Valmennustyössäni tärkeimpiä periaatteitani ovat järkevä ja laadukas harjoittelu, kauaskantoisuus sekä molemminpuolinen luottamus voimistelijan ja valmentajan välillä. Edellisten lisäksi jokaisiin vetämiini harjoituksiin kuuluu vahvasti harjoittelun turvallisuuden huomiointi monestakin eri näkökulmasta. Olen kouluttautunut vuosien varrella laajasti ennen kaikkea urheilu- ja rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn. Mm. huoltava harjoittelu kuuluukin voimistelijoideni jokapäiväisiin harjoitusohjelmiin.

Koen, että valmennustyö ei ole ainoastaan lajivalmennusta, vaan siihen kuuluu tiiviisti myös kasvatuksellinen näkökulma ja vastuu. Haluan kasvattaa voimistelijoistani itsenäisiä, vastuullisia ja muita kunnioittavia ihmisiä, jotka ymmärtävät huippu-urheilijaksi kasvamisen ja kovan harjoittelun moniuloitteisuuden. Valmennustyössä parasta on tehdä pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä yhdessä upeiden nuorten kanssa sekä auttaa ja tukea näitä saavuttamaan omia pieniä ja isoja tavoitteitaan. On mahtavaa seurata voimistelijoiden yhdessä tekemisen iloa sekä onnistumisia kisoissa ja treeneissä.

Valmentamani voimistelijani ovat saavuttaneet useita SM- ja PM-mitaleita sekä palkintosijoja kansainvälisistä kilpailuista. Isommista arvokilpailuista urheilijoideni paras tämänhetkinen saavutus on synkron finaalipaikka ja 7. sija vuoden 2018 EM-kilpailussa.

Omalla kilpaurallani saavutin mm. Suomen mestaruuden sekä Pohjoismaiden mestaruuskisoissa senioriluokan hopeaa.

Nähdään hallilla!

P. 045-1205112

marleena@bounce-espoo.fi