Peppi Forsblom

Moikka!

Olen Peppi. Harrastin cheerleadingia viisi vuotta, joista neljä vuotta kilpailin kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa. Näistä neljästä vuodesta harrastin kaksi vuotta sekajunioreiden edustusjoukkueessa. Saavutimme vuoden 2017 EM-kisoissa kuudennen sijan sekä vuosien 2018 ja 2019 SM- kisoista nappasimme pronssimitalit mukaan.

Oman harrastamisen ohella valmensin vuoden alkeistason joukkuetta. Heidän kanssa harjoittelimme cheerleadingin perustaitoja sekä valmistauduimme seuramme kevät- ja syysnäytöksiin. Vuoden 2018 lopussa tieni cheerleadingin parissa päättyi toistaiseksi ja siirryin työskentelemään liikunnanohjaajajana lasten ja nuorten parissa. Siitä asti olen ohjannut 3-6 -vuotiaille erilaisia jumppatunteja ja 10-14 -vuotiaille kehonpainotreenejä sekä taitoliikuntatunteja.

Nyt on vihdoin aika palata takaisin cheerleadingin pariin ja olen siitä erittäin innoissani! Valmentajana olen kannustava ja positiivinen, mutta ennen kaikkea ymmärtäväinen. Ymmärrän urheilijaa ja osaan kuunnella, sillä olen itsekin ollut heidän paikallaan. Harrastaessani cheerleadingia minulle oli tärkeää hyvä joukkuehenki sekä kova, mutta myös fiksu treenaaminen. Nyt valmentajana haluan edelleen pitää samoista asioista kiinni!

Nähdään treeneissä!

 

p. 044 0124402

s-posti: cheerleading@bounce-espoo.fi