Perheet

KOKO PERHE POMPPII -RYHMÄ

• Liikunnallinen harrastus, jossa koko perhe voi olla mukana yhtä aikaa
• Kehonhallinta ja lihaskunto paranevat kuin huomaamatta
• Tunti viikossa täynnä liikunnan iloa ja hikeä hauskalla tavalla

Koko perhe pomppii -ryhmään ovat tervetulleita niin vanhemmat kuin lapsetkin (n. 6-11v.). Aiempaa taustaa lajista tai muusta voimistelusta ei tarvita, vaan jokainen pääsee harjoittelemaan oman tasonsa mukaisesti. Ryhmässä opitaan trampoliinivoimistelun perustaitoja, akrobatiaa ja kehonhallintaa.
Harjoituksiin kuuluu yhteinen alku- ja loppuverryttely. Lajiharjoittelua varten ryhmä jaetaan aikuisten ja lasten harjoitusryhmiin.

Aikuiset: trampoliinivoimistelu / kehonhallinta
Vanhemmat lapset: trampoliinivoimistelu / perusvoimistelu / akrobatia / temppuradat

Katso Koko perhe pomppii -ryhmien aikataulut ja hinnat.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumisohje:

Perheen toinen vanhempi kirjautuu BounCen jäsenrekisteriin. Vanhempi ilmoittaa itsensä ryhmään ”Koko perhe pomppii” ja valitsee maksuvaihtoehdoista koko perheelle sopivan osallistujamäärän. Tästä syntyy lasku koko perheen osallistumisesta. Lisäksi vanhempi luo alikäyttäjätilit (tai kokonaan uudet tilit) mahdolliselle toiselle vanhemmalle ja lapsille. Hän ilmoittaa myös kaikki nämä ryhmään ”Koko perhe pomppii” ja valitsee maksuvaihtoehdoista kohdan ”Perheenjäsenten ilmoittaminen, ei laskua”. VALMIISSA ILMOITTAUTUMISESSA KAIKKI PERHEEN JÄSENET OVAT ILMOITTAUTUNEENA RYHMÄÄN.

Ilmoittautumaan pääset täältä!