Salla Salmijärvi

Moikka!

Olen Salla – BounCen seuratoiminnan koordinaattori. Olen aloittanut BounCessa vuoden 2016 syksyllä ja saanut olla siitä lähtien mukana seuran kehityksessä ja kasvussa. Osallistun aktiivisesti seuran toiminnan suunnitteluun ja strategiatyöhön yhteistyössä muiden työntekijöiden ja seuran hallituksen kanssa. Vastuulleni kuuluu harrastetoiminnan kokonaisuus ja siihen liittyvä viestintä ja markkinointi, tapahtumien organiointi, jäsenrekisterijärjestelmän hallinta ja avustusten hakeminen. Toimin myös ryhmien ohjaajana. Harrastetoiminnan ohella koordinoin seura- ja yritysyhteistyötä sekä olosuhdeasioita.

Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri, pääaineena liikunnan yhteiskuntatieteet (ent. liikuntahallinto) ja sivuaineina viestintä, yhteisöviestintä ja erityisliikunta. Lisäksi olen opiskellut liikuntamarkkinointia Englannissa. Trampoliinivoimistelun ohjaamiseen liittyen olen suorittanut lajitaitokoulutuksen (1-taso) ja voimisteluvalmentajien jatkokoulutuksen (2-taso) sekä osallistunut yksittäisille kursseille ja seuran sisäisiin koulutuksiin osaamiseni täydentämiseksi. Trampoliinivoimistelun lisäksi minulla on valmennustaustaa usealta vuodelta taitoluistelun parista. Oma lajitaustani on pääosin taitoluistelun ja yleisurheilun parista, mutta BounCella työskentelyn aikana olen päässyt harrastamaan trampoliinivoimistelua aikuisryhmien mukana! 🙂

Liikunnan alalla minua kiinnostaa hyvinvoinnin ja ilon tarjoaminen liikunnan avulla. Tavoitteenani on seuratoiminnan koordinaattorina lisätä trampoliinivoimistelun ja BounCen tunnettuutta, innostaa lapsia, nuoria ja aikuisia lajin pariin sekä huolehtia, että lajin jo löytäneet viihtyvät harrastuksessaan mahdollisimman hyvin. Ohjaajana pyrin kehittymään lajitaitojen opettamisessa jatkuvasti. Kokonaisuudessa haluan parantaa strategisen suunnittelun ja huolellisen toteuttamisen kautta seuran mahdollisuuksia pitkäjänteiseen, laadukkaaseen toimintaan sekä toisaalta tuoda iloa ja rentoa fiilistä seuran arkeen. Haluan omalla toiminnallani auttaa muita onnistumaan omissa tavoitteissaan, olipa kyse sitten BounCen työntekijöistä tai harrastetoiminnan osallistujista!

Mikäli sinulla on BounCen harrastepuoleen tai yleisemmin seurahallintoon tai yhteistyöhön liittyviä kysymyksiä tai ajatuksia, otathan yhteyttä minuun puhelimitse tai sähköpostitse.

salla@bounce-espoo.fi