Siiri Kivistö

Moi!

Nimeni on Siiri ja olen syntynyt vuonna 2005. Aloitin BounCessa apuohjaajana syksyllä 2019. Voimistelutaustaa minulla on rytmisestä- ja telinevoimistelusta yhteensä noin 4 vuoden ajalta. Trampoliinivoimistelun harrastamisen aloitin, kun olin päässyt täällä ohjaamisen makuun. Ohjaamistaustaa olen saanut partiosta ja muusta lasten kanssa toimimisesta.

Käymiäni koulutuksia ovat muun muassa ”Voimisteluohjaajan starttikoulutus”, ”Monipuolista harjoittelua”, ”Fyysisen valmennuksen peruskoulutus” ja ”Valmennuksen suunnittelun ja seurannan perusteet verkkokoulutuksena” sekä useat seuran omat koulutukset.

Lajina trampoliinivoimistelu vaikuttaa minusta juuri sopivan aktiiviselta ja haastavalta, mutta samalla hauskalta, kiinnostavalta ja mukaansatempaavalta lajilta. Ohjaajana pyrin ottamaan harrastajat yksilöinä huomioon ja opettamaan temppuja turvallisesti riippuen lapsen iästä ja osaamisesta. Toivon, että ryhmissä on mukava, iloinen ja ystävällinen ilmapiiri, jota edistän itsekin käytökselläni. Ollaan kaikki mukavia toisillemme, niin treenatessakin on kivempaa! Hallilla nähdään!

Siiri, p. 045 3426196