Vuoden 2023 trampoliinivoimistelun World Age Group Competition kilpaillaan Iso-Britannian Birminghamissa 16.-19.11. Samalla areenalla kilpailtiin vain viikkoa aikaisemmin MM-kisat. Ikäluokkakilpailussa nähdään suomalaisia ja myös Bouncesta on mukana voimistelijoita ensimmäistä kertaa sitten Tokion 2019. Kilpailut käydään yksilötrampoliinilla, tuplaminitrampoliinilla, synkrossa ja tumblingilla.

Bouncen synkropari Iisa Kapiainen/ Ada Hynninen nousi mukaan Suomen edustusjoukkueeseen aivan viime hetkillä varapaikalta. Pari on saavuttanut kilpailuun oikeuttavat pisteet kolmantena parina jo keväällä 2023, mutta kisapaikka aukesi vasta toisen parin jäätyä pois. Iisa ja Ada kertovat lähtöpäivänä tiistaina fiiliksiään seuraavasti: ”Tosi kiva lähteä reissuun! Olemme innoissamme, mutta samalla myös jännittää. Vielä on aika epätodellinen olo, kun hyvin nopeasti hoidettujen FIG-lisenssien, edustusvaatteiden ja matkojen järjestämisen jälkeen pääsemme vihdoin lähtemään!”

Viimeisen parin viikon aikana Iisa ja Ada ovatkin keskittyneet treeneissä pelkkään synkrosarjaan. ”Valmistautuminen WAGC:iin on sujunut pienestä kiireestä huolimatta hienosti. Alkusyksyn haasteet ovat jääneet kerralla taakse ja tytöt ovat valmiita kilpailuun. Hyppiminen näyttää hyvältä ja vahvalta”, kuvailee parin valmentaja ja niin ikään WAGC:iin lähtevä Marleena Malkki. Bouncen synkropari lähtee reissuun tiistaina. Heti perille saavuttuaan pari pääsee harjoittelemaan kilpailuareenalle. Keskiviikkona on edelleen treenipäivä ja torstaina on Iisa ja Adan 17-21 -vuotiaiden luokan synkrokilpailu.

Bounce toivottaa paljon tsemppiä koko joukkueelle!

Tänne päivitetään myöhemmin tieto mahdollisesta live streamista.