Bouncelle kultamitali FinCupista!

FinCup on trampoliinivoimistelun kansainvälinen kilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna Espoon Leppävaaran uudessa Kameleonten hallissa. Kilpailuihin osallistui urheilijoita mm. Iso-Britanniasta, Virosta, Italiasta, Portugalista ja Liettuasta. Kilpailut ovat kaksipäiväiset ja niissä kisattiin yksilötrampoliinissa sekä tuplaminitrampoliinilla eli DMT:llä. Bouncelta osallistui kisoihin 9 urheilijaa.

Bouncelle finaalipaikkoja

Bouncelaiset nappasivat kisoissa useita finaalipaikkoja sekä tekivät hienoja kisasarjoja omissa luokissaan. U12-sarjassa Anniina Orama oli karsinnan 11 ja U14-sarjassa Iisa Koponen oli kahdeksas. Finaalissa Iisa Koponen paransi sijoitustaan ollen koko kilpailun seitsemäs pisteillä 38.620. U16-sarjassa Riia Itkonen pääsi finaaliin ja sai pisteet 40.120 sijoittuen kuudenneksi.

Naisten avoimessa sarjassa finaalipaikat lunastivat Jessica Ljungberg (karsinnan 2.), Iisa Kapiainen (karsinnan 5.) ja Aada Hynninen (karsinnan 6.). Finaalista jäi niukasti ulos Elli Huovinen (karsinnan 10.).

Jessicalle kultaa naisten sarjassa

Jessica paransi naisten finaalikierroksella sijoitustaan ja voitti näin ollen kultaa omassa sarjassaan pisteillä 46.290. Jessica kommentoi kisasuoritustaan seuraavasti:

”Kisat meni hyvin! Vaikka finaalin kokeilussa tuntu, että liikkeet ei oikein sujunu, niin sain silti tehtyä hyvän finaalisarjan ja oon siihen tyytyväinen. Kisoistä jäi ihan hyvä fiilis, mutta aina voi vähän parantaa”.

Jessican valmentaja Marleena Malkki kommentoi Jessican kisasuoritusta sekä Bouncen sennunaisten suorituksia näin:

”Bouncen sennunaisten tavoitteet olivat tällä kerralla lähinnä psyykkisiä, tavoitteena oli löytää rentous myös kisasuorituksiin. Kisaajat onnistuivat hienosti, etenkin kisojen alkukierroksiin olen erittäin tyytyväinen. Kaikki pääsivät tavoitteeseen ja pystyivät näyttämään omaa parasta suoritustaan haastavasta alkukaudesta huolimatta. Onnistuminen tuli todella tärkeään paikkaan, sillä osalla Bouncelaisista on jäljellä vielä kauden pääkisat eli ikäluokka MM-kilpailut Birminghamissa sekä kaksi EM-karsintakilpailua Suomessa.

Jessica onnistui kisasuorituksissaan mielettömän hyvin! Jessica onnistui näyttämään kisatilanteessa omaa parasta tekemistään niin alkukierroksilla kuin finaalissa. ”

Emma demillä neljäs

Bouncen Emma Ere ja Anniina Orama kisasivat demillä ja he varmistivat paikkansa finaalista, Emma sijoittuen karsinnan neljänneksi pisteillä 39.400 ja Anniina sijoittuen karsinnan kahdeksanneksi. Finaalin ensimmäisellä kierroksella Emma sai pisteet 19.500 ja Anniina 19.200 nostaen finaalin sijoituksensa viidenneksi. Emma pääsi neljäntenä myös toiselle kierrokselle ja nappasi sieltä pisteitä 19.100. Emma sijoittui upeasti finaalin neljänneksi. Bouncen nuorempien kisaajien valmentaja Milla Hokkanen kommentoi kisaviikonloppua seuraavasti:

Kisat meni paljon odotettua paremmin, jokainen voimistelija pystyi tekemään hienot sarjat jännityksestä huolimatta ja osa pääsikin vielä kaiken lisäksi finaaleihin ensimmäistä kertaa kv kisoissa! Valmentaja olen ainakin todella ylpeä tytöistä!”

Bouncen valmentaja Milla Hokkanen yhdessä Bouncen nuorempien kisaajien kanssa.

Bouncen koko kisaajaryhmä sekä valmentajat Milla Hokkanen ja Bouncen valmennuspäällikkö Marleena Malkki

Naisten avoimessa sarjassa kultaa voittanut Jessica Ljungberg sekä hänen valmentajansa Marleena Malkki