Trampoliinivoimistelun maailmanlaajuinen ikäluokkakilpailu (World Age Group Competition) järjestetään syksyllä Tokiossa. WAGC:ssa kilpailevat ikäluokkansa parhaat voimistelijat ympäri maailman yksilötrampoliinilla, synkrossa, tuplaminitrampoliinilla ja tumblingilla. Suomalaiset urheilijat ovat kuluneen kevään aikana kilpailleet paikoista edustusjoukkueeseen. Kilpailu joukkueeseen pääsemisestä on ollut kovatasoinen etenkin naisten 17-21 -vuotiaiden luokassa, jossa suomalaiset trampoliinivoimistelijat ovat lähiaikoina ottaneet isoja harppauksia eteenpäin. Tokioon on valittu Suomesta 14 voimistelijan joukkue.

BounCesta joukkueeseen on valittu kolme edustajaa. Kiia Kukkonen edustaa parinsa Tea Ala-Laurilan (EsTT) kanssa 15-16-vuotiaiden synkrokilpailussa ja saman ikäluokan yksilötrampoliinilla. Reea Eräheimo edustaa Suomea 15-16-vuotiaiden yksilötrampoliinilla sekä parinsa Ella Korhosen kanssa 17-21-vuotiaiden synkrossa. Ella kilpailee niin ikään itse myös 17-21-vuotiaiden yksilökilpailussa.

Aiemmista WAGC-kisoista parhaita bouncelaisten sijoituksia ovat olleet Reea Eräheimon 25. sija 13-14-vuotiaiden yksilötrampoliinilla vuonna 2017 Bulgariassa ja synkroparin, Ella Korhonen/Oona Tujula, 12. sija synkrossa vuoden 2018 kilpailussa Pietarissa.

Onnittelut joukkueeseen valituille!