Lämpimästi tervetuloa Bouncen Joulunäytökseen 16.12.

Cheerleading-Joulunäytös 16.12. Kaarelassa

Bouncen cheerleadereiden joulunäytös järjestetään lauantaina 16.12.2023 Arena Centerissä, Kaarelassa (Kaarelankuja 2a, 00430 Helsinki).  

Näytökset ja esiintyminen on iso osa cheerleadingia. Näytökset ovat iloinen liikuntatapahtuma, jossa harrastajat saavat positiivisen esiintymiskokemuksen muiden joukkueiden ja katsojien tsempatessa. Harrastajat ovat aina innoissaan, kun saavat näyttää kotiväelle mitä syksyn aikana harjoituksissa on opittu. Tämän vuoksi toivommekin, että lähdette paikalle sankoin joukoin luomaan hyvää fiilistä ja katsomaan miten upeita taitoja harrastajat ovat oppineet! 

Järjestämme kaksi näytöstä katsomotilan riittävyyden takaamiseksi. Kutsumme ensimmäiseen klo 14.00–15.00 näytökseen Bubblyn, Blissfulin Blazingin, Breezyn ja Braven harrastajien perheet, kaverit sekä muut läheiset. 

Kutsumme toiseen klo 16.00–17.00 järjestettävään näytökseen Beamingin, Basen, Boldin, Bloomingin, Briskin ja Bulletproofin harrastajien perheet, kaverit sekä muut läheiset. 

Mikäli ette pääse teille alustavasti osoitettuun näytökseen, voitte ehdottomasti tulla myös toiseen näytökseen. Kaikki joukkueet esiintyvät kummassakin näytöksessä. Cheerleadereiden päivä hallilla alkaa noin klo 13 ja päättyy viimeisen näytöksen jälkeen noin klo 17.30. Laitamme tarkempaa infoa harrastajien näytöspäivästä lähempänä tapahtumaa. Näytösten jälkeen on hieman aikaa ottaa joukkuelaisten kaverikuvia sekä kuvia omien läheisten kanssa. 

Näytöksissä on myynnissä Bulletproof-joukkueen buffet-tuotteita, jolla joukkue kerryttää kevään kisamatkakassaa. Tapahtumassa on myynnissä myös ruusuja, joita katsojat voivat ostaa harrastajalle annettavaksi näytöksen jälkeen. Tapahtumassa on myös myynnissä seuratuotteita. 

Näytöksen sisäänpääsyliput ovat 10 €/aikuiset, 5€ lapset (7-17v). Alle 7v lapset ilmaiseksi. Tapahtumassa maksuvälineenä käy mobilepay, pankkikortti sekä käteinen.