Oletko sinä Bouncen tuleva cheerleading-vastuuvalmentaja? Haluatko päästä kehittämään lajia seurassamme ja osallistumaan uusien harrastekilpajoukkueiden sekä harrastejoukkueiden valmentamiseen? Kokeneena työnantajana Bounce tarjoaa loistavat lähtökohdat niin harraste- kuin myöhemmin kilpatasonkin harrastamiseen. Bounce hakee täysi-ikäistä cheerleading-vastuuvalmentajaa harrastekilpajoukkueelle osa-aikaiseen työhön.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta cheerleadingistä harrastuksena tai ohjauspuolelta. Oletko innostava ja heittäytyvä ohjaaja ja tykkäät työskennellä lasten ja nuorten parissa? Oletko tiimipelaaja ja haluat kehittää itseäsi ja seuraasi itseohjautuvalla otteella?

Etsimme täysi-ikäistä vastuuvalmentajaa level 1 harrastekilpajoukkue Blissfulille (treenaa tiistaisin ja perjantaisin klo 15.30-17.00) toisen vastuuvalmentajan työpariksi. Joukkue harjoittelee cheerleadingin perusteita ja tähtää keväällä level 1 kilpailuihin. Halutessaan lisätunteja saa myös harrastejoukkue Bubblyn apuvalmentajana (treenaa lauantaisin klo 11.00-12.30). Kauden aikana tarjolla on myös muiden valmentajien sijaistamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden kurssien ja leirien ohjaamiseen.

Kannustamme ohjaajiamme kouluttautumaan jatkuvasti, jotta voimme taata harrastajillemme laadukkaan ja turvallisen harrastuksen. Ohjauspalkkio määräytyy käytyjen koulutusten ja ohjauskokemuksen perusteella. Bouncelta löytyy erinomaiset olosuhteet cheerleadingin harjoitteluun. Meillä on useita kilpatrampoliineja, air track (10m), permantomattoja sekä paljon harjoittelua monipuolistavia ja liikkumaan innostavia pienempiä välineitä. Kaikki välineet ovat jatkuvasti paikoillaan kahdessa eri hallissa, joissa molemmissa riittää myös korkeutta.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keran juna-aseman vieressä (Leppävaarasta junalla 5min) osoitteessa Kutojantie 12.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen petriina@bounce-espoo.fi

Toimi pian! Haku alkaa heti ja päättyy sopivien ohjaajien löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Olethan rohkeasti yhteydessä kaikissa lisäkysymyksissä seuratoiminnan koordinaattoriin Petriinaan (petriina@bounce-espoo.fi).