Oletko sinä Bouncen tuleva cheerleading- tai trampoliinivoimisteluohjaaja? Haluatko päästä kehittämään lajia seurassamme ja osallistumaan cheerleadingin kilpajoukkueiden sekä harrastejoukkueiden valmentamiseen tai trampoliinivoimistelun harrasteryhmien ohjaamiseen? Kokeneena työnantajana Bounce tarjoaa loistavat lähtökohdat niin harraste- kuin myöhemmin kilpatasonkin harrastamiseen. Bouncen tuntiohjaajana sinulla on mahdollisuus ohjata ryhmiä pienten lasten liikuntakerhoista aikuisten harrasteryhmiin. Emme edellytä tiettyä lajitaustaa, tärkeintä meille on palo ohjaustyötä kohtaan! Tule osaksi Bouncen innostavaa työporukkaa ja lähetä hakemus heti! 

CHEERLEADING 

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta cheerleadingistä harrastus- tai valmennuspuolelta. Oletko innostava ja heittäytyvä ohjaaja ja tykkäät työskennellä lasten ja nuorten parissa? Oletko tiimipelaaja ja haluat kehittää itseäsi ja seuraasi itseohjautuvalla otteella? Bounce hakee sekä vastuuvalmentajia, että apuvalmentajia syksyksi uusiin toimitiloihimme Espoon Kivenlahteen. 

Bouncelta löytyy erinomaiset olosuhteet cheerleadingin harjoitteluun. Meillä on useita kilpatrampoliineja, air track (10m), kokonainen cheerleading-kilpailualue, permantomattoja, sekä paljon harjoittelua monipuolistavia ja liikkumaan innostavia pienempiä akrobatiavälineitä. Kaikki välineet ovat käytössä uudella hallillamme, jossa riittää myös korkeutta. 

Kannustamme ohjaajiamme kouluttautumaan jatkuvasti, jotta voimme taata harrastajillemme laadukkaan ja turvallisen harrastuksen. Tuntipalkka määräytyy koulutusten ja ohjauskokemuksen perusteella. 

Työpaikka sijaitsee Kivenlahdessa, metron välittömässä yhteydessä. Työajat ovat sovittavissa, pääsääntöisesti harrasteryhmien ohjaus on iltaisin ja viikonloppuisin. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi 

Toimi pian! Haku alkaa heti ja kutsumme hakijoita haastatteluun kevään edetessä. Haku päättyy sopivien ohjaajien löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Työ alkaa syksyn harrastekauden alussa elokuussa ja perehdytys työhön ja lajin perusteisiin pidetään ennen syyskauden alkua. Olethan rohkeasti yhteydessä kaikissa lisäkysymyksissä toimisto@bounce-espoo.fi 

 

TRAMPOLIINIVOIMISTELU 

Etsimme innokkaita trampoliinivoimistelusta kiinnostuneita harrasteohjaajia osa-aikaiseen työhön. Oletko reipas ja oma-aloitteinen ohjaaja, joka tykkää heittäytyä ja työskennellä lasten ja nuorten kanssa? Haluatko kehittää itseäsi ohjaajana ja olla mukana kehittämässä Bouncen toimintaa? Haemme tuntiohjaajia toimitiloihimme Espoon Kivenlahteen elokuusta 2024 alkaen. 

Meille Bouncella on tärkeää, että ohjaajamme haluavat tehdä tiimityötä ja ovat valmiina auttamaan muita ohjaajia sekä oppimaan uutta muilta ohjaajilta. Harrasteohjaajamme Bouncella ohjaavat ryhmiä alkeisryhmistä jatkotason ryhmiin asti osaamisen karttuessa. 

Kannustamme ohjaajiamme kouluttautumaan jatkuvasti, jotta voimme taata harrastajillemme turvallisen ja laadukkaan harrastuksen. Katsommekin eduksi liikunta-alan koulutuksen, aiemman ohjauskokemuksen ja trampoliinivoimistelun lajitaustan. Lajitausta ei kuitenkaan ole välttämätön. Tuntipalkka määräytyy koulutusten ja ohjauskokemuksen perusteella. 

Työpaikka sijaitsee Kivenlahdessa, metron välittömässä yhteydessä. Työajat ovat sovittavissa, pääsääntöisesti harrasteryhmien ohjaus on iltaisin ja viikonloppuisin. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen toimisto@bounce-espoo.fi 

Hae mukaan ohjaajaporukkaamme! Haku on nyt avoinna ja kutsumme hakijoita haastatteluun kevään edetessä. Haku päättyy sopivien ohjaajien löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Työ alkaa syksyn harrastekauden alussa elokuussa. Perehdytys työhön ja lajin perusteisiin pidetään ennen syyskauden alkua. Olethan rohkeasti yhteydessä kaikissa lisäkysymyksissä toimisto@bounce-espoo.fi