Kausi on nyt paketissa kaikkien Bouncen ryhmien osalta. Kiitos kaikille Bouncelaisille syyskaudesta sekä vuodesta 2023. Lue alta toiminnanjohtajan katsaus vuoteen 2023.

Heippa Bouncelainen!

Bouncella vuosi 2023 oli tapahtumarikas, johon mahtui moninaisia käänteitä. Vuosi aloitettiin epävarmoissa merkeissä, sillä vanhan Kutojantien hallin vuokrasopimus oli loppumassa kesäkuuhun eikä soveltuvaa korvaavaa tilaa ollut vielä helmikuussakaan löytynyt. Maaliskuussa saimme huokaista helpotuksesta kun nykyisen Kivenlahden hallimme vuokrasopimusneuvottelut saatiin maaliin ja uusi tila sekä seuran toiminnan jatkuminen varmistui. Tästä käynnistyi iso operaatio, sillä syyskausi täytyi suunnitella ja lyödä lukkoon tilaan, joka oli vielä remontoimatta.

Saimme ahkeralla työllä organisoitua kiireisen kevään aikana niin syyskauden aikataulut, syyskauden ohjaatilanteen selvittelyt kuin remontin ja muutonkin. Vanhan teollisuushallin muutostyöt treenitilaksi ja muuton organisointi vaati toimistolaisten sekä hallituksen isoa työpanosta. Samalla hoidimme kevään harjoitusryhmien treenikauden loppuun, järjestimme trampoliinivoimistelukisat sekä cheerleadingin kevätnäytöksen. Keväällä trampoliinivoimistelussa saimme upeaa kisamenestystä synkrokilpailun SM-pronssin muodossa. Keväällä cheerleading-joukkueemme kilpailivat ensimmäistä kertaa. Sijoituimme upeasti Super-kisoissa 3. ja 4. sijoille. Vanhempien miniemme kisasuoritus oli HIT-suoritus, eli puhdas suoritus, jolla voitimme myös liiton HIT-kampanjan saaden 1500 € koulutusrahaa. Toukokuussa meille myönnettiin myös OKM-hankeavustus cheerleading-koordinaattorin palkkaamiseen. Palkkasimme kesällä cheerkoordinaattoriksi Hannan, joka on nyt mukana kehittämässä Bouncen cheerleading-toimintaa entistä laadukkaammaksi. Kesällä teimme myös muutoksen toimiston työnimikkeissä, sillä seurassa koettiin että seuran kasvamisen vuoksi seuralle olisi hyvä siirtyä toiminnanjohtajavetoisuuteen. Toiminnanjohtajaksi nimitettiin minut, eli entinen Bouncen seuratoiminnankoordinaattori Petriina.

Kesäkuussa seura järjesti tavallista kesätoimintaa, kuten kuusi leiriä ja useita kursseja. Tämän lisäksi siivosimme ja remontoimme uutta tilaa käyttökelpoiseksi. Onneksemme saimme avuksemme useita ahkeria talkoolaisia, jotka olivat isossa roolissa halliprojektin onnistumisessa. Kesäkuun viimeinen viikko oli varattu tavaroiden muuttamiselle ja remontoinnille. Saimme Kutojantien hallin tavarat muutettua Kivenlahteen ajallaan talkoolaisten kanssa. Muuttorutistuksen jälkeen jäimme ansaitulle kesälomalle heinäkuun ajaksi.

Elokuun alussa järjestimme vielä muutamat talkoot ja laitoimme tavarat paikalleen, rakensimme permannon ja laitoimme toimiston lattian kuntoon. Asiat saatiin valmiiksi juuri ennen avajaisia, joita pääsimme elokuun alussa yhdessä juhlimaan. Elokuussa alkoi myös syyskausi, joka päästiin starttaamaan uudessa toimipaikassa. Onneksemme seuran olivat löytäneet Kivenlahdesta niin monet vanhat Bouncelaiset kuin uudetkin tulijat. Syksyn aikana hallin kanssa oli muutamia kimurantteja tilanteita, mutta asiat saatiin järjestymään syksyn aikana.  Synkroparimme Ada ja Iisa pääsivät myös edustamaan Suomea WAGC-kilpailuihin Birminghamiin marraskuussa.

Syksyn kruunasivat seuran ensimmäinen tässä kokoluokassa järjestetty cheerleadingin joulunäytös sekä PikkujouluBouncing, joka keräsi kiitettävän määrän osallistujia. Tästä on hyvä lähteä lataamaan akkuja joululomalle ja palata tammikuussa työn pariin tekemään vuodesta 2024 entistä pomputtavampaa.

Odotamme vuodesta 2024 hieman vähemmän tapahtumarikasta ja toivomme että pääsemme keskittymään enemmän seuran päivittäisen arjen pyöritykseen ja sujuvoittamiseen. Vuonna 2024 tulee olemaan kuitenkin muutoksia, sillä seuramme pitkäaikainen puheenjohtaja Vuokko Rantanen luovuttaa puheenjohtajan pestin seuran hallitusaktiivi Uki Hengille. Vuokko jää tukemaan seuran toimintaa varapuheenjohtajan paikalta. Odotamme toimistolla innolla yhteistyötä ensi vuoden hallituksemme kanssa. Hallituksessa on aloittanut myös muutama uusi hallituslainen, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleeksi mukaan Bouncen hallitustoimintaan!

Kiitos vuodesta jokaiselle Bouncelaiselle, nähdään taas ensi vuonna!

Oikein rentouttavaa Joulun aikaa ja liikunnallista vuotta 2024!
Petriina Marttala 
Toiminnanjohtaja