Aluehallintoviraston ja sosiaali- ja terveysministeriön ohjeet lasten ja nuorten harrastusten osalta tarkentuivat tänään. Avin linjauksen mukaan lasten ja nuorten harrastustoiminta voi yli 12-vuotiaiden osalta jatkua, mikäli samassa tilassa on enintään 10 henkilöä. Tämän seurauksena Bouncen kaikki harrastusryhmät voivat jatkaa toimintaansa (lähes kaikki ryhmät jatkavat vuoden alusta voimassa olleiden harjoitusaikataulujen mukaan).

Harrastusryhmät jatkuvat huomisesta (keskiviikko 3.3.) alkaen.

Järjestelemme harjoitustiloja uudelleen siten, että noudatamme toiminnassamme Avin ilmoittamia rajoituksia. Henkilömääriin kohdistuvista rajoituksista johtuen joudumme muuttamaan hieman joidenkin ryhmien harjoitusaikatauluja. Olemme yhteydessä harrastajiin, joiden harjoitusajat muuttuvat. Mikäli teillä on kysyttävää harjoitusajoista tai koronarajoitusten vaikutuksesta harrastustoimintaan, ottakaa yhteyttä Riikkaan (riikka@bounce-espoo.fi / p.  045 314 0847).

Osalla yli 12-vuotiaiden ryhmistä jäi tällä viikolla maanantaina ja tiistaina harjoituskerrat välistä. Pyrimme korvaamaan nämä harjoituskerrat kevään aikana ja tiedotamme tästä, kun aikataulut tarkentuvat. Valitettavasti aikuisten harrasteryhmät ja ryhmät, joissa aikuinen harjoittelee yhdessä lapsensa kanssa ovat edelleen tauolla.

Pahoittelemme teille aiheutunutta vaivaa!

Nähdään hallilla!