Marraskuun Bouncepostissa tietoa kevätkaudelle ilmoittautumisen päivämääristä sekä syyskauden lopusta.

Bouncen sähköposteissa käyttökatko viikonloppuna

Bouncen työntekijöiden sähköposteissa on käyttökatko tämän viikon perjantaina-sunnuntaina 4.-6.11. Tänä aikana Bouncen sähköpostit siirtyvät toiseen järjestelmään. Tuona aikana tulleiden sähköpostien pitäisi tulla normaalisti perille ja vastaamme niihin pikimmiten siirron jälkeen. Mikäli emme vastaa sähköpostiviestiisi 9.11. mennessä, lähetäthän viestisi uudelleen! Kiireellisissä asioissa otattehan yhteyttä esimerkiksi tekstiviestitse.

Kevätkaudelle ilmoittautuminen

Kevätkaudelle ilmoittautuminen alkaa vanhoille harrastajille 28.11. klo 9.00 Hoika-järjestelmässä. Uusille harrastajille ilmoittautuminen aukeaa 5.12. klo 9.00. Kevätkauden ryhmät löytyvät ilmoittautumisen auettua hoikasta ja ilmoittautumaan pääsette täältä. Kevään ryhmät tulevat näkyviin nettisivujen ryhmäkalenteriin ilmoittautumisen auettua uusille harrastajille 5.12. alkaen. Ryhmiin on tullut muutoksia, joten katsottehan ilmoittautuessanne ryhmän tason ja ajankohdan huolellisesti. Ryhmien ohjaajissa on myös muutoksia ohjaajien muuttuneiden aikataulujen vuoksi. 

Cheerleadingissa starttijoukkueet Beaming ja Bubbly ilmoittautuvat itse kevätkaudelle hoikassa.  Harrastekisa- ja kisajoukkueet (Blazing, Blooming, Blissful, Brisk ja Brave) siirretään automaattisesti jatkamaan kevätkaudella samassa joukkueessa. Harrastajan ei tarvitse ilmoittautua itse Hoikassa. Mikäli harrastekisa- tai kisajoukkueenjoukkueiden harrastaja ei jatka kevätkaudelle, ilmoita siitä 14.11. mennessä Fridalle (cheerleading@bounce-espoo.fi) sähköpostitse.

Kevätkauden ryhmiin paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi ennen uusien harrastajien ilmoittautumisen alkamista (5.12. klo 9.00)!

Kevätkauden harrasteryhmätasot trampoliinivoimistelussa

Lähtökohtaisesti jokainen trampoliinivoimisteluharrastaja jatkaa harrastusta kevätkaudella samalla tasolla kuin on ollut syyskaudella harrastaessaan. Ilmoitamme harrastajille, jotka voivat siirtyä seuraavalle tasolle, sähköpostitse ryhmäsuosituksen viimeistään 24.11.2022. Mikäli mietitte kevätkauden ryhmää, auttaa harrastekoordinaattorimme Ella (ella@bounce-espoo.fi) teitä oikean ryhmän valitsemisessa!

Korvauskerrat 8.-9.12.

Bounce järjestää kauden päätteeksi yleisiä korvauskertoja, joissa harrastajat voivat korvata kauden aikana tulleita esim. sairauspoissaoloja. Korvauskerroille ilmoittaudutaan Hoikassa. Ilmoittautuminen aukeaa 17.11. klo 9.00. Mikäli sinulla on kysyttävää korvauskerroista, olettehan yhteydessä Riikkaan (riikka@bounce-espoo.fi).

Volttitekniikkakurssi 12.11.-10.12.

Viikon päästä lauantaina 12.11. alkaa volttitekniikkakurssi, jossa harjoittelemme trampoliinilla ja maalla tehtäviä volttiharjoitteita. Kurssilla pääset harjoittelemaan erilaisia voltteja ja niiden välivaiheita. Kurssille voi osallistua kaikki harrastajat lähtötasoon katsomatta. Kurssilla on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittaudu siis mukaan täältä! Hoikasta löydät kurssin nimellä “Volttitekniikkakurssi”. 

Bouncen harrastekisat ja merkkitapahtuma sekä PikkujouluBouncing 7.12.

Bounce järjestää trampoliinivoimistelun harrastekisat ja merkkitapahtuman PikkujouluBouncingin yhteydessä 7.12. Ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot tapahtumasta kerrotaan syysloman jälkeen!

7.12. vietetään myös PikkujouluBouncingia eli syyskauden päätöstapahtumaa! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Bouncelaiset perheineen. Tapahtumassa on luvassa temppurataa perheen pienimmille, vapaata hyppimistä, sekä trampoliinivoimistelun ja cheerleadingin kisaryhmien jouluesitykset. Tarkempi ohjelma ja kutsu lähetetään harrastajille lähempänä tapahtumaa!