Bounce järjestää syksyllä 2024 ryhmiä myös Matinkylässä! Matinkylän ryhmät treenaavat Tiistilän koululla keskiviikkoisin. Ilmoittaudu Bouncen cheerin starttijoukkueeseen tai alle kouluikäisten temppukerhoihin!

Järjestämme Matinkylässä seuraavat ryhmät:

MiniLiikkari (2-4-v + aikuinen) ke klo 17.00-17.45.

(Huom! Ryhmä kestää koko kauden 21.8-4.12.2024)
Miniliikkari kurssilla harjoitellaan monipuolisesti motorisia perustaitoja erilaisten temppuratojen, toimintapisteiden ja akrobatiaharjoitusten avulla yhdessä oman aikuisen kanssa. Aikuisen rooli on olla aktiivisena mallinäyttäjänä omalle lapselle. Kurssi opettaa lapsille leikkimistaitoja sekä ryhmässä toimimista. Kurssilla lapsi ja aikuinen pääsee kokemaan liikunnan iloa yhdessä! Tunti koostuu ohjatusta alkuverryttelystä, teeman mukaisesta ohjatusta toiminnasta sekä vapaasta temppuilusta tunnin loppupuolella. Tunti päättyy yhteiseen loppurentoutukseen. Mukaan kurssille tarvitsee liikuntavarusteet, sukat tai tossut, juomapullon sekä leikkimieltä!Tiistilän koulun Miniliikkari koko syyskauden hinta: 150€Miniliikkariin pääset ilmoittautumaan täältä.
Huom! Mukaan ilmoitetaan osallistuva lapsi. Aikuista ei ilmoiteta. Kurssi toteutetaan jos mukaan saadaan 6 lasta.

⭐Temppukerho 3-6-v ke klo 18.00-18.45.

Syyskauden pituus 16.8. – 7.12.2024. 
Temppukerhon harjoitukset pidetään Tiistilän koululla. Temppukerhossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja hauskojen leikkien, pelien ja vauhdikkaiden temppuratojen avulla. Ryhmä toimii hyvänä pohjana Bouncen alkeistason ryhmiin sekä muihin harrastuksiin. Ryhmän tarkoituksena on opettaa pienille lapsille itsenäistä harrastuksessa oloa ja herättää liikunnan iloa pienestä pitäen! Temppukerhossa lapset ovat ilman omaa huoltajaa, mutta huoltaja voi olla ensimmäisillä kerroilla mukana seuraamassa tuntia. Temppukerhoon pääset ilmoittautumaa täältä.
Temppukerhon hinta 150€

⭐Cheerleadingin starttijoukkue Bloom (s. 2011-2016) klo 19.00-20.00.

Bouncen starttijoukkueet ovat tarkoitettu uusille harrastajille, jotka harjoittelevat matalalla kynnyksellä kerran viikossa. Joukkueet esiintyvät seuramme kevät- ja talvinäytöksissä. Harrastejoukkueiden harjoittelevat cheerleadingin perusteita, eli stuntteja (nostoja), akrobatiaa (kuperkeikat, kärrynpyörät, sillat ja siltakaadot), cheerhyppyjä ja pyramideja. Harjoituksissa pelataan ja leikitään liikunnallisia pelejä ja leikkejä sekä harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja. Joukkueista voi edetä harrastekilpajoukkueisiin.
Bloom-starttijoukkueen syyskauden hinta 185 €.
 
Ilmoittaudu mukaan Bloom-joukkueeseen täältä.