Alle kouluikäisten temppuaamu on pyörähtänyt syksyllä käyntiin, mutta ryhmässä on vielä hyvin tilaa uusille temppuilijoille! Nyt uusi päivitetty hinta loppukaudeksi 45e (sisältäen 30e jäsenmaksun).

Luvassa vauhdikasta temppurataa, pomppimista, kiipeilyä, leikkimistä ja paljon muuta hauskaa. Aloita jokainen keskiviikko iloisesti liikkuen!

Temppuaamussa liikutaan vapaamuotoisesti oman aikuisen kanssa. Ohjaaja järjestää inspiroivan ympäristön, jossa lasten ja aikuisten on turvallista ja hauskaa liikkua. Lapset ovat oman aikuisen valvonnassa, mutta ohjaajalta saa apua aina tarvittaessa. Ohjaaja voi antaa vinkkejä ja ideoita liikkumiseen ja välillä voidaan leikkiä yhdessä koko porukalla esimerkiksi leikkivarjon kanssa. Hauskan tekemisen lomassa kehittyvät niin perusliikuntataidot ja motoriikka kuin sosiaaliset taidotkin!

Temppuaamussa peuhataan keskiviikkoisin klo 9.45-11. Saapua ja lähetä saa itselle sopivaan aikaan tämän ajankohdan sisällä. Hallilla voi syödä eväitä. Pienemmän sisaruksen (alle 1v.) voi ottaa maksutta mukaan esim. kantokopassa tai rintarepussa. Temppuaamun kausi: 2.12.2020 asti.

Lisätietoja riikka@bounce-espoo.fi tai 045-3140847

Ilmoittautumaan pääset täältä!